Home

 

In 2020 is het 75 jaar geleden dat Nederland bevrijd werd van de Duitse bezetter. Daarom maakt Radio Eenhoorn op 15 april – de dag van de bevrijding van Franeker en oostelijk Waadhoeke – een speciale uitzending, compleet in het teken van de bevrijding van Waadhoeke: “75 jier frij”.

Daarom zoekt Radio Eenhoorn materiaal over de bevrijding. Het gaat dan om verhalen, historische documenten, audiofragmenten en ander materiaal. Ook zoeken we mensen die de bevrijding mee hebben gemaakt en bereid zijn daar wat over te vertellen. Informatie over de rest van de Tweede Wereldoorlog in Waadhoeke is ook welkom.

Bent of kent u iemand die materiaal heeft, of de bevrijding zelf mee heeft gemaakt? Laat het dan weten aan Radio Eenhoorn, via emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel tijdens onze uitzenduren naar 0518-451502.

Nu op Radio Eenhoorn

Schoorsteen brigade logo
Uitvaartdirect.nl
op deze website 
Uitvaartverzekeringvergelijken.com
Logo Okkinga

Pricewise/Energie vergelijken

songtekst vertalen

uitvaartverzekering nl logo

Frisia

https://www.AUTO-onderdelen24.NL
Hoyhoy energie

Inktpartner.nl

Nederlandreview

Op deze website
KNKB Logo

Steun RadioEenhoorn, word Donatuer!

Facebook

Piet's Weer

Geen feed gevonden

Twitter

Radioeenhoorn Vanaf dinsdag 31 maart starten we met extra programma’s van Waadhoeke Sjoernaal. Hierin willen we de inwoners van W… https://t.co/Qowklkx1lJ
Radioeenhoorn Omroep Eenhoorn (de televisietak van Radio Eenhoorn) en Waadhoeke TV gaan vanaf 1 maart gezamenlijk verder als WEST… https://t.co/7qjtb9Zuae

Adverteren?

Wilt u meer klanten in uw zaak?

Wilt u meer omzet?

Wilt u dit tegen minimale kosten?

Denk dan aan reclame maken op Radio Eenhoorn.

U zult versteld staan van de kosten.

Klik hier voor meer informatie.