Tsjerkelûden
 • Online luisteren
  Radio Eenhoorn is wereldwijd via internet te ontvangen. Doormiddel van de app 'tunein' ook op de tablet en telefoon. Deze app download u in de App Store of Google Play.
 • Eenhoorn Klassiek

  Iedere zondagavond van 21:00 tot 22:00

 • Even Bildts

  Iedere zaterdag tussen 12:00 en 13:00 uur het actualiteitenprogramma over gemeente het Bildt.

 • Kerkdienst

  Zondag van 09:30 tot 10:30 uur. Iedere week vanuit een kerk in de regio

 • Radio Eenhoorn Geestelijke Programma's
  Fryslan sjongt gospel; Tichterbij; Tsjerkeluden; Glorieklanken.

Als mensen van de kerken om ons heen elkaar tegen komen ontstaan er vaak prachtige gesprekken. Twee dominees, Dorette van Houten en Flora Visser, hebben de hoofden bij elkaar gestoken om deze gesprekken te bevorderen. Er worden dit jaar twee avonden georganiseerd om de gesprekken uit te breiden in een oecumenische gesprekskring. De eerste avond op 27 oktober 2016 ging over doop en belijdenis. We delen wat de bijbel ons zegt, onze traditie en wat ons persoonlijk raakt. De eerste avond was in de Doopsgezinde Vermaning in Franeker op donderdag 27 oktober. De gesprekken werden geleid door de beide predikanten. Aan deze oecumenische gesprekskring wordt een vervolg gegeven, ook weer in de Doopsgezinde Vermaning aan de Hofstraat 1 in Franeker, op woensdag 22 februari om 19.45 uur.

Na ruime belangstelling voor de cursus “Kom, Heilige Geest” in Dronryp staat er nog één avond gepland rondom het thema “Luisteren naar Gods stem”, wat ook duidelijk met de Geest te maken heeft. Gespreksleider is ds. J. de Kok, predikant in Diever. De cursus wordt gehouden in de kosterij van d’ Alde Wite in Dronryp op 23 februari. Opgave bij Jaap van der Schee, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mensen die niet met vakantie kunnen omdat ze afhankelijk zijn van zorg , of zich wegens ouderdom niet meer goed kunnen redden denken vaak dat ze niet met vakantie kunnen. Voor deze mensen biedt Hetvakantiebureau.nl een oplossing. In het congrescentrum De Wereld worden vakanties mogelijk gemaakt door de inzet van ruim 1400 vrijwillige medewerkers. De bijzondere vakanties vragen om speciale voorzieningen. De extra kosten hiervoor en de logies- en verblijfskosten van de vrijwilligers worden niet doorberekend om zo de vakanties betaalbaar te houden. Om dit mogelijk te maken worden de vakanties gefinancierd uit het rendement van het Congrescentrum De Wereld. En daarnaast wordt financiële steun ontvangen van de Protestantse Kerk in Nederland, Stichting Steunfonds Hetvakantiebureau.nl en Stichting Interkerkelijk Oriëntatie Centrum. Bij de diaconie van uw plaatselijke Protestantse Gemeente kunt u een informatiefolder vragen. Ook kunt u rechtstreeks contact opnemen met Het vakantiebureau.nl via tel. nummer 0318 486610 of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ook kunt u kijken op hun website www.hetvakantiebureau.nl

De beroepingscommissie van de Protestantse Gemeente Sint Jacobiparochie heeft, na een presentatie, de gemeente voorgesteld, een beroep uit te brengen op ds. Douwe Visser uit Harlingen. De gemeente was verheugd toen door ds. Visser het beroep werd aangenomen. De beroepingscommissie kan nu haar taak afronden. De bevestiging van ds. D. Visser zal zijn in de dienst van 19 maart om 10.00 uur.

In Franeker wordt in de Martinikerk te Franeker een Welkomst-dienst gehouden op zondag 19 februari om 19.00 uur. De meditatie is van ds. R. Praamsma uit Oosterend. Hij zal spreken over het thema “Gekroonde Hoofden” naar aanleiding van de Bijbeltekst: Genesis 1: 24-31. De jeugdband “Trafficlight” geeft een optreden en er is samenzang. De dienst wordt georganiseerd door de Interkerkelijke Evangelisatiecommissie.

Steun Radio Eenhoorn

word donateur

witteveenwebsites.nl.3.0

 

Facebook

Piet's Weer

Twitter

Radioeenhoorn Uitslagen amateurvoetbal: Roden 3-0 Sint Annaparochie FFS 0-2 Dronrijp Sint Jabik 1-0 Langweer Blue Boys 3-1 SF... https://t.co/d1nKV0RT8H
17hreplyretweetfavorite
Radioeenhoorn Sport Vanmiddag weer Radio Eenhoorn Sport met vandaag live verslag van slechts één wedstrijd (Sint Jabik -... https://t.co/Eth3kPEYIf
20hreplyretweetfavorite

Adverteren?

Wilt u meer klanten in uw zaak?

Wilt u meer omzet?

Wilt u dit tegen minimale kosten?

Denk dan aan reclame maken op Radio Eenhoorn.

U zult versteld staan van de kosten.

Klik hier voor meer informatie.