Tsjerkelûden
 • Online luisteren
  Radio Eenhoorn is wereldwijd via internet te ontvangen. Doormiddel van de app 'tunein' ook op de tablet en telefoon. Deze app download u in de App Store of Google Play.
 • Eenhoorn Klassiek

  Iedere zondagavond van 21:00 tot 22:00

 • Even Bildts

  Iedere zaterdag tussen 12:00 en 13:00 uur het actualiteitenprogramma over gemeente het Bildt.

 • Kerkdienst

  Zondag van 09:30 tot 10:30 uur. Iedere week vanuit een kerk in de regio

 • Radio Eenhoorn Geestelijke Programma's
  Fryslan sjongt gospel; Tichterbij; Tsjerkeluden; Glorieklanken.
De winter lijkt voorbij te zijn en dan komt er voorlopig een einde aan het jeugdwerk van de kerken. De Protestantse Gemeente Minnertsga houdt een slotzondag op 23 april om 9.15 uur. De dienst wordt geleid door de eigen predikant, ds. JP. Lindeboom, samen met de kerkelijk werker L.T. Wijbenga. Een week later, op zondag 30 april houdt de Protestantse Gemeente van Oude- en Nieuwe Bildtdijk de slotdienst van het winterwerk. De dienst wordt georganiseerd door de commissie Eredienst en de hele gemeente wordt hierbij uitgenodigd. Het thema van de dienst is: “Vertrouwen in God” en de gospelband “Tribute” zal aan de dienst meewerken. Na afloop staat er koffie met appeltaart klaar.

De kerken van de vier dorpen van het vroegere Barradeel: Sexbierum, Oosterbierum, Tzummarum en Minnertsga hebben een samenwerkingsverband. Eén van de gezamenlijke activiteiten is een “Vier-dorpen-dienst”. De eerstvolgende vier-dorpen-dienst is op zondag 30 april 0m 14.00 uur bij de familie Jukema. De dienst is in de boerderij van Gerrit en Petra Jukema aan de Haerdawei 44 te Oosterbierum en heeft als thema "Leve de Koning”. De viering wordt georganiseerd door de 4-dorpen- commissieleden en de Gospelband “Ichthus” geeft een extra accent. Na afloop is er koffie of thee met wat lekkers. Het zou leuk zijn iets aan te trekken wat bij het thema past: iets koninklijks: rood, wit, blauw of oranje.

De Christelijk Gereformeerd Vrijgemaakte Kerk Franeker/Sexbierum houdt een Sing-In in de kerk “De Voorhof” aan de Voorstraat 71 in Franeker. Het repertoire wordt gekozen uit de breedte van liederenbundels, variërend van Johannes de Heer, het Liedboek van de Kerken, Opwekking, Sela enz. Als de Sing-in een succes wordt hoopt de gemeente vaker zangavonden te organiseren. De Sing-in is op zondag 30 april begint om 19.30 uur en de toegang is vrij. Voor de gemaakte onkosten wordt een collecte gehouden.

In Minnertsga wordt een Zondagavondzang gehouden in de Meinardskerk op zondag 30 april om 19.30 uur. Twee musici werken mee aan de avond: R. Knol aan het orgel en H. Kooy, piano.

Steun Radio Eenhoorn

word donateur

Overstappen.nl en EasySwitch.nl zijn onafhankelijke vergelijkingssites die verschillende diensten met elkaar vergelijken.


Overstappen.nl 02

 
EasySwitch.nl 02

witteveenwebsites.nl.3.0

 

Facebook

Piet's Weer

 • (Tijdelijke) overgang naar wisselvallig weer?
  Koningsdag gaat het zo gek nog niet. Er zijn opklaringen en in de loop van de ochtend ontstaat een enkele (hagel) bui. Ook in de middag kan er, vooral landinwaarts een enkele bui voorkomen, maar vaak is het droog en in sommige gebieden blijft het dat de hele dag. In de loop van de middag wordt de bewolking in […]

Twitter

Radioeenhoorn Uitslagen amateurvoetbal zondag 23 april: 2K: Lemmer 1-1 St Annaparochie 3A: Friesland 1-3 LVV 4A: VWC 1-3... https://t.co/SrzgreFWMg
Radioeenhoorn Sport: Om 14:00 weer Radio Eenhoorn sport met onder andere tafeltennis en de volgende amateurvoetbalwedstrijden:... https://t.co/kTTWjyQ206

Adverteren?

Wilt u meer klanten in uw zaak?

Wilt u meer omzet?

Wilt u dit tegen minimale kosten?

Denk dan aan reclame maken op Radio Eenhoorn.

U zult versteld staan van de kosten.

Klik hier voor meer informatie.