Tsjerkelûden
 • Online luisteren
  Radio Eenhoorn is wereldwijd via internet te ontvangen. Doormiddel van de app 'tunein' ook op de tablet en telefoon. Deze app download u in de App Store of Google Play.
 • Eenhoorn Klassiek

  Iedere zondagavond van 21:00 tot 22:00

 • Even Bildts

  Iedere zaterdag tussen 12:00 en 13:00 uur het actualiteitenprogramma over gemeente het Bildt.

 • Kerkdienst

  Zondag van 09:30 tot 10:30 uur. Iedere week vanuit een kerk in de regio

 • Radio Eenhoorn Geestelijke Programma's
  Fryslan sjongt gospel; Tichterbij; Tsjerkeluden; Glorieklanken.
Op zondag 25 juni wordt een Oecumenische dienst gehouden in Sint Annaparochie in de Verrijzeniskerk. Het thema van de viering is: “Laat je stem horen”. Aan de dienst wordt meegewerkt door het koor “Jubilate”, samen met de koren van dirigent Durk de Vries van St. Anna en Oude Bildtzijl. Het wordt niet alleen luisteren naar, maar ook meezingen met het koor. De voorgangers zijn: Rina Tadema en Marjan Weverinke. De oecumenische dienst wordt georganiseerd door de Commissie Eredienst. Aanvang: 9.30 uur.

In Oosterbierum wordt een tentdienst gehouden door de Protestantse Gemeente op het kaatsveld aldaar op zondag 25 juni om 10.00 uur. De Bliid Boadskip Sjongers uit Bertlsum werken mee aan de dienst.

Ook in Nij Altenae wordt een tentdienst gehouden op het feestterrein door de Protestantse Gemeente “Tussen de Dijken” op zondag 25 juni om 14.00 uur. Voorganger is de cabaretier Ruurd Walinga van Leeuwarden. Zijn thema is: “Bisto betoetere ?”. Het zingen in de feesttent zal worden begeleid door Brassband “De Bazuin”.

In Franeker wordt een openluchtdienst gehouden door de Vrije Evangelische Gemeente in Franeker op zondag 2 juli om 9.30 uur in de tuin bij Jacob en Frieda Roorda aan de Harlingerweg 20. Voorganger is ds. D.N. van Houten, samen met de werkgroep Liturgie.

In Dronryp wordt een Oecumenische Openluchtdienst gehouden in de accommodatie van het Iepenloftspul aan De Haven te Dronryp. De voorbereidingsgroep van OOMD, dat is Oecumenisch Overleg Menaam/Dronryp, heeft geprobeerd aan te sluiten bij het toneelstuk “Manon” dat deze weken gespeeld zal worden. In dat stuk gaat het over water. In de dienst zal het ook gaan over water, en wel over levend water. De dienst is op zondag 2 juli om 9.30 uur. Voorgangers zijn de heer Peter Mulder, ds. Jeroen van Olffen en ds. Jan Wielenga. De brassband “Halleluja” uit Menaam zal zorgen voor de begeleiding. Er wordt op gerekend dat ook de kinderen aanwezig zijn. Na afloop is er koffie-drinken. Ingeval het weer het af laat weten, dan wordt de dienst gehouden in de Alde Wite.

In Sint Annaparochie is op zondag 2 juli in de Gideonkerk van de Prot. Gemeente een speciale Kinderkerkdienst die zal worden verzorgd door ds. Gijs Muilwijk en de leiding van de Kindernevendienst. Het thema is: “de tien spelregels van God”. Vanaf 9.30 uur staat de koffie klaar en om 10.00 uur begint de dienst.

“Tsjerkepaad”, is de zomer-openstelling van de kerken op zaterdag. Vooral in onze dorpen zijn de kerken “eye-catchers” bij uitstek, vooral omdat ze op het hoogste punt van het dorp gebouwd zijn. Meestal blijft het bij de bewondering van de buitenkant, maar de binnenkant is vaak ook het bekijken waard. Meestal kan dat niet, want de deur zit op slot. Hier wil Tsjerkepaad wat aan doen. Bij vrijwel alle kerken staan in de zomer de deuren op zaterdagmiddag open in de maanden juli en augustus. Elke kerk heeft wel wat bijzonders om te laten zien, zoals in Ingelum een grafsteen uit 1578 met daarop een crucifix. Of de kerk van Bitgum, waar de grafkelder voor publiek open is. In de Bjirmen is de Keunstrûte langs de kerken van oud-Barradeel, waarbij bij in verschillende kerken kunst te zien is van professionele Friese kunstenaars. In de Bordenakerk in Vrouwenparochie is een verzameling te zien van schilderijen van Jacob Heslinga. Hij is een verzamelaar van schilderijen van anderen, maar toont ook zelf geschilderde werken. Overal zijn mensen aanwezig om de bezoekers in te lichten.
Overstappen.nl en EasySwitch.nl zijn onafhankelijke vergelijkingssites die verschillende diensten met elkaar vergelijken.


Goedkope autoverzekering

 
energievergelijker
Okkinga Communicatie 

Steun Radio Eenhoorn

word donateur

witteveenwebsites.nl.3.0

 

Facebook

Piet's Weer

Twitter

Radioeenhoorn I posted a new video to Facebook https://t.co/ncY38cn2ez
Radioeenhoorn De KNKB is er in Hûzum helemaal klaar voor! 120 jaar KNKB, vanaf 13:00 uur live op Radio Eenhoorn met Henk... https://t.co/0mjUSGHJTd

Adverteren?

Wilt u meer klanten in uw zaak?

Wilt u meer omzet?

Wilt u dit tegen minimale kosten?

Denk dan aan reclame maken op Radio Eenhoorn.

U zult versteld staan van de kosten.

Klik hier voor meer informatie.