Tsjerkelûden
 • Online luisteren

  Radio Eenhoorn is wereldwijd via internet te ontvangen. Door middel van de app 'tunein' ook op de tablet en telefoon.
  Deze app download u in de App Store of Google Play.

 • Eenhoorn Sport
  Radio Eenhoorn Sport, iedere zaterdag en zondag van 14:00 tot 17:00uur
 • Waadhoeke
  Vanaf nu is Radio Eenhoorn de lokale omroep voor de gemeente Waadhoeke!
  In heel Noord-West Fryslan zijn wij te beluisteren via 107.5 FM
 • Social Media
  Radio Eenhoorn op Facebook! Volg Radio Eenhoorn op Facebook en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over de omroep
 • Word donateur bij een ANBI instelling
  Word donateur van Radio Eenhoorn ...... wist u dat wij een ANBI instelling zijn? ...... en wat is uw voordeel?

Voor de Protestantse Gemeente Sexbierum/Pietersbierum eindigt op 27 mei het seizoen van het kerkenwerk. Er nadert een periode met vakanties en weinig vergaderingen. Op deze zondag wordt afscheid genomen van een aantal zittende ambtsdragers en worden nieuwe ouderlingen en diakenen bevestigd in het ambt. De eigen predikant, ds. Anneke Wouda zal voorgaan in de Sixtuskerk. Het wordt toch wel een bijzondere dienst, en daarom kan na de dienst samen nagepraat worden bij een kopje koffie in De Terskflier. En daar hoort natuurlijk wat bij. In Sexbierum en Pietersbierum bevinden zich bekwame thuisbakkers en aan hen wordt gevraagd hun lekkerste taart of cupcakes te bakken en iedereen op 27 mei van hun kunsten te laten meegenieten. De bakkers worden verzocht zich op te geven bij één van de genoemde adressen.

De Zendingscommissie van de Protestantse Gemeente Tzum organiseert een “chocolade-actie”. Op vrijdag 1 juni vanaf 18.30 uur kunne de bewoners van Tzum de jeugd aan de deur verwachten om repen chocolade te verkopen. De opbrengst van deze actie komt ten goede aan het project Mwana Ukundwa (geliefd kind) uit Rwanda. Dit is één van de projecten die de classis Franeker ondersteunt. Mwana Ukundwa is een organisatie die zich inzet voor weeskinderen in Rwanda. Voor deze kinderen wordt opvang gezocht bij opvang-gezinnen. Tijdens de oprichting in 1995 waren kinderen vooral wees door de genocide (volkerenmoord). Tegenwoordig zijn de meesten wees door aids.

De komende zomer gaat er weer een groep vrijwilligers naar Zuid-Afrika in het kader van Victory for All van Sieds en Saskia de Jong. Om voor dit doel geld in te zamelen wordt in Berltsum een wandeltocht en een fancy fair georganiseerd op zaterdag 2 juni om 9.00 uur. Ere zijn verschillende afstanden: van 5, 10, 15, 20 en 25 km. De kosten voor de wandeltocht zijn € 10,-, ten gunste van Victory for all. U kunt zich vóór 2 juni opgeven op mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op 0518-461204. Opgave bij de start is ook mogelijk.

In de Bijbel staan heel wat woorden en zinnen die vleugels hebben gekregen, anders gezegd, die bekend zijn bij meer mensen dan zij die bij de kerk horen. De dienst van de Prot. Gemeente Sint Annaparochie op zondag 3 juni is een “Vleugeldienst”. De dienst is anders, de plaats is anders, maar niet ongewoon. De dienst is in De Bining, het gebouw naast de kerk en biedt de mogelijkheid om tijdens de dienst een kopje koffie te drinken. De dienst begint om 10.00 uur, maar vanaf 9.30 uur is er al koffie.

Het koor “De Walburga Sjongers” houdt op van bestaan. In de periode dat ds. Els Roosenboom predikante was van de gemeente Ried/Skingen is het koor opgericht, in het jaar 1997. Het koor had van alles op het repertoire, kerkelijke en andere liederen. Regelmatig was het koor present om de kerkdienst op te fleuren met mooie muziek. Het koor heeft een bloeiende tijd meegemaakt. Maar helaas, het aantal zangers nam af en de leeftijd van de zangers nam toe. Toe de beschikbaarheid van de dirigent veranderde is het besluit genomen, na 21 jaar te stoppen met het koor. De naam Walburga Sjongers was afgeleid van de naam van de kerk van Ried: de Walburga-kerk.

Goedkope autoverzekering
 
energievergelijker
Logo Okkinga

Pricewise/Energie vergelijken

Uitvaartverzekering.nl

Logo Goedkoopste Energieleverancier
haagse tours gidsen
https://www.AUTO-onderdelen24.NL
Hoyhoy energie

Inktpartner.nl

Toscane tips

SnurkExpert.nl

HuizenMarkt.nl

Financial lease

SimOnlyDiscount.nl

KNKB Logo

witteveenwebsites.nl.3.0

Steun RadioEenhoorn, word Donatuer!

Facebook

Piet's Weer

Twitter

Radioeenhoorn Vanmiddag om 13:00 kunt u weer luisteren naar Wykein Aktueel. Vandaag bespreken we onder anderen: - Jubileum VVV S… https://t.co/d8gld6T659
6hreplyretweetfavorite
Radioeenhoorn Onze sportverslaggever Wiebe Tolsma fietste vandaag voor de 60e keer de Elfstedentocht mee! Wat een prestatie!! H… https://t.co/S6GfIp2xlY

Adverteren?

Wilt u meer klanten in uw zaak?

Wilt u meer omzet?

Wilt u dit tegen minimale kosten?

Denk dan aan reclame maken op Radio Eenhoorn.

U zult versteld staan van de kosten.

Klik hier voor meer informatie.