Tsjerkelûden
 • Online luisteren

  Radio Eenhoorn is wereldwijd via internet te ontvangen. Door middel van de app 'tunein' ook op de tablet en telefoon.
  Deze app download u in de App Store of Google Play.

 • Eenhoorn Sport
  Radio Eenhoorn Sport, iedere zaterdag en zondag van 14:00 tot 17:00uur
 • Waadhoeke
  Vanaf nu is Radio Eenhoorn de lokale omroep voor de gemeente Waadhoeke!
  In heel Noord-West Fryslan zijn wij te beluisteren via 107.5 FM
 • Social Media
  Radio Eenhoorn op Facebook! Volg Radio Eenhoorn op Facebook en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over de omroep
 • Word donateur bij een ANBI instelling
  Word donateur van Radio Eenhoorn ...... wist u dat wij een ANBI instelling zijn? ...... en wat is uw voordeel?
Tsjerkepaad, het open stellen van de kerkdeuren op zaterdagmiddag is tot 25 augustus van half twee tot vijf uur. Dat geldt ook voor de kerken van Bitgum, Bitgummole, Marsum en Ingelum. Een aantal zaterdagen zal de organist het orgel bespelen. U kunt eventueel ook een kaarsje branden, even de stilte opzoeken of rustig de kerk bekijken en mocht u wat meer willen weten, dan is er altijd een vrijwilliger die daarvoor klaar staat. In Ingelum is een expositie van Hillie Stellingwerf en Mieke Vasterick, beide uit Berltsum. In Bitgum is de grafkelder weer open en er is een expositie van schilderijen van Klaske Atema uit Bitgummole met als thema: ”Vogels uit de omgeving”.

Ds. A.J. Wouda, die predikant is fan de Prot. Gemeente Sexbierum-Pietersbierum heeft een beroep gekregen van de gemeenten Nieuw-Buinen, Bruinerveen en Drouwenermond. In de krant lezen we dat ds. Anneke Wouda het beroep heeft aangenomen. Dat betekent voor haar een nieuwe uitdaging en voor de gemeente die ze achter laat, dat die vacant wordt. Ds. Wouda heeft een huisgenoot: Dr. A.J. Jonker, die na zijn emeritaat bij haar is komen inwonen. In Sexbierum heeft ds. Jonker ook een pastorale taak.

Op zondag 22 juli wordt in de Gideonkerk in Sint Annaparochie een Bildtse dienst gehouden. Voorganger is kerkelijk werker Lieuwe Wijbenga. De dienst begint om 9.30 uur.

Het Jabikspaad is een pelgimstocht tussen Sint Jacobiparochie en Santiage de Compostela in Spanje. Santiago betekent: Sint Jacobus en de tocht en is dus de tocht tussen die twee plaatsen. De route die is aangegeven met de afbeelding van een schelp. Eén van de initiatiefnemers is oud-pastoor Jan Romkes van der Wal. Sinds kort kan ook een gedeelte van die tocht worden afgelegd. Daarnaast starten half juli ook 4 lange-afstand fietsroutes richting het noorden. Vanaf februari lopen er groepen mensen via een soort estafette vanaf de Belgische grens naar Sint Jacobiparochie, oftewel Santiago aan het Wad. Deze tocht wordt genoemd: ”Camino der lage landen”. Dichter bij huis organiseert de werkgroep Santiago aan het Wad een jeugd-pelgrimage voor leerlingen van groep acht. Deze leerlingen lopen een rondje van 7,5 km. vanuit de Groate Kerk in St. Jacobiparochie. De aankomst van de wandelaars en fietsers is gepland op 25 juli om 13.00 uur in de feesttent bij de Groate kerk. Dan start ook het Jacobsfestival met o.a. het optreden van het koor : El Orfeo”, dat liederen van- en over de Spaanse Camino ten gehore zal brengen. Ook zal er een nieuwe film over Pelgrimeren in Fryslân worden vertoond. Een ieder is hierbij welkom. Om 16.00 uur wordt er een Oecumenische vesper gehouden in de school naast de Protestantse Kerk, waarin ds. Douwe Visser en pastoor Marco Conijn zullen voorgaan. Na de vesper kan nog worden deelgenomen aan een pelgrimsmaaltijd, waarvan de kosten € 15,- Euro bedragen.

In Franeker wordt een gezamenlijke dienst gehouden door de Protestantse Gemeente en de Vrije Evangelische Gemeente op zondag 29 juli om 9.30 uur in de Martinikerk. Voorganger in de dienst is ds. L. Oost uit Wergea. Na de dienst is er koffie en thee.

In Sint Annaparochie werden twee informatie-avonden gehouden over werk door World Servants in de Tredde Wrâld. Twee jonge dames gaan in 2019 mee met World Servants.
Goedkope autoverzekering
 
energievergelijker
auto verzekeringenvergelijken
Logo Okkinga

Pricewise/Energie vergelijken

Uitvaartverzekering.nl

Logo Goedkoopste Energieleverancier
haagse tours gidsen
https://www.AUTO-onderdelen24.NL
Hoyhoy energie

Inktpartner.nl

Toscane tips

SnurkExpert.nl

HuizenMarkt.nl

Financial lease

SimOnlyDiscount.nl

KNKB Logo

witteveenwebsites.nl.3.0

Steun RadioEenhoorn, word Donatuer!

Facebook

Piet's Weer

Twitter

Radioeenhoorn Vanavond kunt u weer luisteren naar het Waadhoeke Sjoernaal. Presentator Fred de Lange ontvangt de vier wethouders… https://t.co/Gmyt0LbNeV
Radioeenhoorn Piter Wilkens live in de Simmertoer. En wat is het verhaal van deze bruiden? Je hoort het zo! Radio Eenhoorn live @Winsum, FM 107.5

Adverteren?

Wilt u meer klanten in uw zaak?

Wilt u meer omzet?

Wilt u dit tegen minimale kosten?

Denk dan aan reclame maken op Radio Eenhoorn.

U zult versteld staan van de kosten.

Klik hier voor meer informatie.