Tsjerkelûden
 • Online luisteren
  Radio Eenhoorn is wereldwijd via internet te ontvangen. Doormiddel van de app 'tunein' ook op de tablet en telefoon. Deze app download u in de App Store of Google Play.
 • Eenhoorn Klassiek

  Iedere zondagavond van 21:00 tot 22:00

 • Even Bildts

  Iedere zaterdag tussen 12:00 en 13:00 uur het actualiteitenprogramma over gemeente het Bildt.

 • Kerkdienst

  Zondag van 09:30 tot 10:30 uur. Iedere week vanuit een kerk in de regio

 • Radio Eenhoorn Geestelijke Programma's
  Fryslan sjongt gospel; Tichterbij; Tsjerkeluden; Glorieklanken.
Deze zomer zullen de Vrije Evangelische Gemeente Oude Bildtzijl en de Hervormde Gemeente Vrouwenparochie de kerkdiensten samen in één kerk houden. De eerste keer op 23 juli zijn ze in Oude Bildtzijl, de tweede keer op 30 juli in Vrouwenparochie en vervolgens om de beurt, totdat ze op 27 augustus weer in Vrouwenparochie zijn.

In het kader van “Franeker, stad van de Reformatie” wordt een serie orgelconcerten gegeven op het orgel van de Martinikerk in Franeker, in samenwerking met “Organum Frisicum”. Het tweede concert is op zaterdag 29 juli om 20.00 uur in de Martinikerk en de organist is de heer Jan Hage. De intree is € 8,-.

De Protestantse Gemeente Sint Annaparochie heeft op zondag 30 juli een bijzondere dienst, want die wordt gehouden in de Bildtse taal. De dienst is in de van Harens Kerk en begint om 9.30 uur. Voorganger is pastor Lieuwe Wijbenga. De dienst is live te volgen op de radio in het hele uitzendgebied van Radio Eenhoorn.

In Franeker houden de Protestantse Gemeente en de Vrije Evangelische Gemeente een aantal gemeenschappelijke kerkdiensten. Op zondag 30 juli zijn beide gemeenten in de Martinikerk, op 6 augustus komen ze samen in de kerk van de Vrije Evangelische Gemeente , op 13 augustus zijn ze weer in de Martinikerk en op zondag 20 augustus nog een keer in de Vrije Evangelische kerk. Zoals altijd beginnen de diensten om 9.30 uur.

De Protestantse Gemeente “Tussen de dijken” Oude- en Nieuwe Bildtdijk heeft afscheid genomen van hun kerkelijk werker, Leo Blees. De gemeente heeft een nieuwe kerkelijk werker bereid gevonden zijn plaats in te nemen. Het is Pieter Knijff uit Raard. Op 5 sept. zal hij zijn aan nieuwe taak beginnen.
Goedkope autoverzekering
 
energievergelijker
Okkinga Communicatie 

witteveenwebsites.nl.3.0

 

Steun Radio Eenhoorn

word donateur

Facebook

Piet's Weer

Twitter

Radioeenhoorn Gisteren was Radio Eenhoorn te gasten in Huizum bij de dames en heren hoofdklasse. Foto's: Anne Waterlander
Radioeenhoorn Wie staat er op de PC, wie kaats donderdag de keats-off en wie staat niet op de PC? https://t.co/7Pdr361KU2

Adverteren?

Wilt u meer klanten in uw zaak?

Wilt u meer omzet?

Wilt u dit tegen minimale kosten?

Denk dan aan reclame maken op Radio Eenhoorn.

U zult versteld staan van de kosten.

Klik hier voor meer informatie.