Tsjerkelûden
 • Online luisteren

  Radio Eenhoorn is wereldwijd via internet te ontvangen. Door middel van de app 'tunein' ook op de tablet en telefoon.
  Deze app download u in de App Store of Google Play.

 • Eenhoorn Sport
  Radio Eenhoorn Sport, iedere zaterdag en zondag van 14:00 tot 17:00uur
 • Waadhoeke
  Vanaf nu is Radio Eenhoorn de lokale omroep voor de gemeente Waadhoeke!
  In heel Noord-West Fryslan zijn wij te beluisteren via 107.5 FM
 • Social Media
  Radio Eenhoorn op Facebook! Volg Radio Eenhoorn op Facebook en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over de omroep
 • Word donateur bij een ANBI instelling
  Word donateur van Radio Eenhoorn ...... wist u dat wij een ANBI instelling zijn? ...... en wat is uw voordeel?
Op zondag 23 sept. zal er vanwege de Agrarische Dagen een Oecumenische dienst worden gehouden in de Martinikerk in Franeker. De dienst begint om 9.30 uur en voorgangers zijn ds. Sytze Ypma, ds. De Ruiter en de heer Dinand Hutten.

In St Annaparochie wordt een seniorenmiddag georganiseerd. Het wordt een verrassings-reisje op zaterdag 29 sept. Mededelingen over het reisdoel reisje worden niet gegeven, anders is het geen verrassing meer. Wel is bekend dat de kosten € 15,- per persoon bedragen. Daarvoor krijgt de deelnemer in elk geval een broodmaaltijd in De Bining bij de Gideonkerk. De deelnemer moet daar om 12.30 uur aanwezig zijn. Men kan zich opgeven via een opgavestrookje dat ingeleverd kan worden bij M. Salverda, tel. 404727 of bij R. Delfstra, tel. 403461 of via de collectezak . Waar de reis heen gaat is afwachten.

De Vrije Evangelische Gemeente Franeker houdt de startdienst van het winterwerk op zondag 30 sept. 9.30 uur. De zondag begint met een kerkdienst, waarin ds. Dorette van Houten voorgaat. Na de dienst schuift de gemeente aan voor een kopje koffie of thee. Daarna wordt de maaltijd gehouden in een feestelijke omgeving. De maaltijd zal bestaan uit het lekkers dat de gemeenteleden van huis hebben meegebracht. Ook de soep wordt van huis mee gebracht. Na de maaltijd wordt de startzondag afgesloten met een bezoek aan het vernieuwde Planetarium.

In het jaar 1868 kreeg de Sint Joris Tsjerke in Oosterbierum een splinternieuw Van Dam -orgel. Dat is nu 150 jaar geleden. Om dat jubileum te vieren worden enkele concerten georganiseerd. Het eerste concert zal zijn op zondag 30 september om 19.30 uur. De toegang is gratis en vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar. Na afloop is een gift in het orgelfonds welkom. Ook kunnen verzoeknummers worden ingediend via het mailadres van ds. Ulbe Tjallingii en Hilbrand Westra: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het koor “De Walburgasjongers” is gestopt. In de periode van ds. Els Rooseboom als predikante van de gemeente Ried/Skingen is het koor opgericht. Onder leiding van dirigent Gerrit de Vries heeft het koor een bloeiende tijd meegemaakt. De laatste 15 jaren stond het koor onder de leiding van Broer de Witte. Echter, het aantal zanger nam af en de overblijvende zangers werden ouder. Ook de beschikbaarheid van de dirigent veranderde. Daarom is na 21 jaar besloten op te houden met dank aan de zangers, de dirigenten en de oprichtster van het koor, ds. Rooseboom.
Goedkope autoverzekering
 
energievergelijker
auto verzekeringenvergelijken
Logo Okkinga

Pricewise/Energie vergelijken

Uitvaartverzekering.nl

Logo Goedkoopste Energieleverancier
haagse tours gidsen
https://www.AUTO-onderdelen24.NL
Hoyhoy energie

Inktpartner.nl

Toscane tips

ongediertebestrijding
HuizenMarkt.nl

Financial lease

SimOnlyDiscount.nl

snurkexpert logo

KNKB Logo

witteveenwebsites.nl.3.0

Steun RadioEenhoorn, word Donatuer!

Facebook

Piet's Weer

Twitter

Radioeenhoorn Volg jij Omroep Eenhoorn al op Facebook. Het is de pagina van ons onderdeel dat zich bezig houdt met TV activiteite… https://t.co/tkbCwkoCy2

Adverteren?

Wilt u meer klanten in uw zaak?

Wilt u meer omzet?

Wilt u dit tegen minimale kosten?

Denk dan aan reclame maken op Radio Eenhoorn.

U zult versteld staan van de kosten.

Klik hier voor meer informatie.