Home
 • 30 jarig jubileum
  Radio Eenhoorn bestaat 30 jaar! Vrijdag 24 en zaterdag 25 november 16:00 - 22:00 uur de jubileum uitzendingen live vanuit de Bogt fen Guné in Franeker!
 • Social Media
  Radio Eenhoorn op Facebook! Volg Radio Eenhoorn op Facebook en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over de omroep.
 • Waadhoeke
  Vanaf 1 januari 2018 de gemeente Waadhoeke! Radio Eenhoorn zal vanaf januari de streekomroep van de nieuwe gemeente Waadhoeke zijn.
 • Eenhoorn Sport
  Radio Eenhoorn Sport, iedere zaterdag en zondag van 14:00 tot 17:00* uur.
 • Tjebbe & Ronnie
  Tjebbe & Ronnie, de avondshow van Radio Eenhoorn iedere dinsdag van 19:00 tot 21:00 uur
 • Online luisteren
  Radio Eenhoorn is wereldwijd via internet te ontvangen. Doormiddel van de app 'tunein' ook op de tablet en telefoon. Deze app download u in de App Store of Google Play.

Nu op Radio Eenhoorn

Volg het 30 jarig jubileum van Radio Eenhoorn live via deze videostream.
Vrijdag 16:00 - 22:00
Zaterdag 16:00 - 22:00

De live stream wordt mogelijk gemaakt door GEOCASTmedia.


Radio Eenhoorn  bestaat dertig jaar en is daarmee een van de oudste lokale omroepen van Nederland.

Radio Eenhoorn is de lokale omroep van de gemeenten Menameradiel, Het Bildt en Franekeradeel en wordt gerund door een team van 75 vrijwilligers; al dertig jaar lang.Dit jubileum willen wordt gevierd samen met de luisteraars. Op vrijdag 24 en zaterdag 25 november zijn er jubileumuitzendingen van uit het oudste studentencafé van Nederland, De Bogt fen Gune in Franeker van 16.00 tot 22.00 uur.De vrijdag zal met name in het teken staan van een terugblik op de afgelopen dertig jaar door interviews en verhalen van medewerkers, oud-medewerkers, gasten en luisteraars.

Er zullen live-optredens zijn van regionale artiesten en bands.De zaterdag zal worden gevuld met een muziekshow. Er  zijn optredens van diverse bekende DJ’s, artiesten en bands. De meest uiteen lopende  gasten komen langs met interessant nieuws, verhalen en gebeurtenissen.Beide dagen is De Bogt vrij toegankelijk voor iedereen en de medewerkers van Radio Eenhoorn verwachten dat er veel mensen langs komen om samen de uitzendingen tot een succes te maken.

Zondag 22 oktober zond presentator Ale Bos voor de zeven honderdste keer het programma Fryslân Sjongt Gospel uit op Radio Eenhoorn. Dit mag met recht een unieke prestatie worden genoemd.

Het programma wordt wekelijks uitgezonden op zondagochtend van 8.00 tot 9.30 uur. Een kleine rekensom leert dat dit programma dus al bijna veertien jaar op Radio Eenhoorn is te beluisteren. Slechts twee zondagen in deze veertien jaar zijn verstoken gebleven van een uitzending vanwege de Radio Eenhoorn Marathonuitzending. Alle andere zondagen zorgde Ale Bos dat de vele luisteraars konden genieten van hoofdzakelijk Frysktalige gospelmuziek.

Wij hopen dat de luisteraars dit programma nog lang mogen beluisteren op Radio Eenhoorn. Ale Bos heeft aangegeven dat hij nog lang niet van plan is te stoppen als presentator.

Op dit moment heeft onze website een storing, hier door is het menu niet beschikbaar is. Wij zijn er mee bezig om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Onze excuses voor dit ongemak.

Goedkope autoverzekering
 
energievergelijker
Okkinga Communicatie 

witteveenwebsites.nl.3.0

 

Steun Radio Eenhoorn

word donateur

Facebook

Piet's Weer

Adverteren?

Wilt u meer klanten in uw zaak?

Wilt u meer omzet?

Wilt u dit tegen minimale kosten?

Denk dan aan reclame maken op Radio Eenhoorn.

U zult versteld staan van de kosten.

Klik hier voor meer informatie.