Home
 • Online luisteren

  Radio Eenhoorn is wereldwijd via internet te ontvangen. Door middel van de app 'tunein' ook op de tablet en telefoon.
  Deze app download u in de App Store of Google Play.

 • Eenhoorn Sport
  Radio Eenhoorn Sport, iedere zaterdag en zondag van 14:00 tot 17:00uur
 • Waadhoeke
  Vanaf nu is Radio Eenhoorn de lokale omroep voor de gemeente Waadhoeke!
  In heel Noord-West Fryslan zijn wij te beluisteren via 107.5 FM
 • Social Media
  Radio Eenhoorn op Facebook! Volg Radio Eenhoorn op Facebook en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over de omroep
 • Word donateur bij een ANBI instelling
  Word donateur van Radio Eenhoorn ...... wist u dat wij een ANBI instelling zijn? ...... en wat is uw voordeel?

Nu op Radio Eenhoorn

Het werkgebied van Radio Eenhoorn is met de vorming van de gemeente Waadhoeke uitgebreid met de vier dorpen van Littenseradiel; Winsum, Spannum, Baajum en Wjelsryp. Radio Eenhoorn wil deze dorpen graag verwelkomen met twee bijzondere uitzendingen.

Op zaterdag 14 juli vindt de eerste uitzending plaats vanuit Winsum. De welbekende bus van Radio Eenhoorn staat tussen twaalf en twee uur bij beddenspecialist van der Velde van waar het dorp zich magpresenteren. Presentator Ynze Bosma ontvangt diverse gasten; ondernemers, bestuurders van verenigingen, inwoners, maar ook mensen die spontaan langs komen om iets over de dorpen Winsum en Spannum komen vertellen. Op zaterdag 28 juli komt de uitzending van uit Wjelsryp, waar inwoners uit deze plaats en Baajum hun dorpen gaan presenteren. Voor deze uitzending zijn de voorbereidingen nog in volle gang. Alle inwoners worden beide dagen van harte uitgenodigd om langs te komen en een bijdrage te leveren aan de uitzendingen en de presentatie van hun woonplaats.

Menaam, 17 juli 2018
Update Storing ‘Uitzending gemist’:
Er wordt nog steeds druk gewerkt aan een oplossing om ‘Uitzending gemist’ weer beschikbaar te krijgen. Gezien de aankomende zomervakantie is het nog niet duidelijk waneer alle problemen zijn opgelost.

Menaam, 30 mei 2018
Update Storing ‘Uitzending gemist’:
Er wordt druk gewerkt aan een oplossing om ‘Uitzending gemist’ weer snel beschikbaar te krijgen voor alle bezoekers van Radio Eenhoorn.
Toch zal dit nog 1 a 2 weken duren om diverse onderdelen te vervangen/aan te passen.

Excuses voor het ongemak en wij vragen voor u begrip.

PS:
Voor de duidelijkheid naar iedereen, is dit bericht geplaatst op de website en is de pagina ‘Uitzending gemist’ doorgelinkt naar dit bericht.
Uitzending is dus uitgeschakeld.

Met vriendelijk groet,

Webmaster

Overleg tussen Omrop Fryslân, Koninklijke PC en Radio Eenhoorn heeft er toe geleid dat het welbekende radioprogramma PC Kafee van presentator Geert van Tuinen dit jaar wordt uitgezonden op Radio Eenhoorn.

Het betreft een reeks van vier programma’s op vrijdag 27, zaterdag 28, zondag29 en dinsdag 31 juli voorafgaand aan de PC van woensdag 1 augustus. De uitzending van dinsdag 31 juli is een gezamenlijke uitzending van Omrop Fryslân en Radio Eenhoorn.

Het programma blijft zijn bekende vorm behouden met nieuws, interviews met oud coryfeeën en prachtige verhalen. Ook de presentatie blijft in vertrouwde handen bij Geert van Tuinen.

Radio Eenhoorn is de kaatszender van Fryslân, daar past PC Kafee uitstekend bij als opmaat naar de belangrijkste wedstrijd van het jaar.

De PC, Omrop Fryslân en Radio Eenhoorn zijn blij met deze samenwerking om zo het veel beluisterde programma te kunnen voortzetten.

Op Zaterdag 3 Maart zijn wij begonnen met een nieuw actualiteiten en nieuwsprogramma.

Wykein Aktueel.

Dit programma wordt uitgezonden op zaterdagmiddag tussen 1 en 2 uur, voorafgaand aan ons veel beluisterde sportprogramma.

Het is de bedoeling onze luisteraars van nieuws en informatie uit de gemeente Waadhoeke te voorzien, het liefst zo breed mogelijk.

We willen aktueel nieuws brengen, informatie op maatschappelijk en cultureel gebied, maar ook sport en verenigingsnieuws. Daarnaast zullen we dieper ingaan op onderwerpen die voor iedereen interessant en nuttig kunnen zijn.

Een vast onderdeel van Wykein Aktueel wordt de uitgaansagenda. Hierin zullen de evenementen, uitvoeringen, optredens enz. worden belicht; niet alleen van de theaters en musea, maar ook wat er in de dorpen wordt georganiseerd.

Om dit alles te realiseren is er een redactieteam samengesteld dat tot taak heeft informatie te vergaren over alles wat er in de gemeente Waadhoeke gebeurt. U begrijpt dat dit team onmogelijk alles in de gaten kan houden; we praten tenslotte over 40 dorpen en 1 stad. Wij vragen daarom uw hulp. Heeft u nieuws, informatie, gebeurtenissen, evenementen of andere vermeldenswaardige zaken, stuur het op naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zullen zoveel als mogelijk dit mee nemen in onze uitzending. Ook bieden we de mogelijkheid om langs te komen in de studio om uw nieuws of informatie live te vertellen. Wij kunnen ook een opname bij u thuis maken.

Goedkope autoverzekering
 
energievergelijker
auto verzekeringenvergelijken
Logo Okkinga

Pricewise/Energie vergelijken

Uitvaartverzekering.nl

Logo Goedkoopste Energieleverancier
haagse tours gidsen
https://www.AUTO-onderdelen24.NL
Hoyhoy energie

Inktpartner.nl

Toscane tips

SnurkExpert.nl

HuizenMarkt.nl

Financial lease

SimOnlyDiscount.nl

KNKB Logo

witteveenwebsites.nl.3.0

Steun RadioEenhoorn, word Donatuer!

Facebook

Piet's Weer

Twitter

Radioeenhoorn Vanavond kunt u weer luisteren naar het Waadhoeke Sjoernaal. Presentator Fred de Lange ontvangt de vier wethouders… https://t.co/Gmyt0LbNeV
Radioeenhoorn Piter Wilkens live in de Simmertoer. En wat is het verhaal van deze bruiden? Je hoort het zo! Radio Eenhoorn live @Winsum, FM 107.5

Adverteren?

Wilt u meer klanten in uw zaak?

Wilt u meer omzet?

Wilt u dit tegen minimale kosten?

Denk dan aan reclame maken op Radio Eenhoorn.

U zult versteld staan van de kosten.

Klik hier voor meer informatie.