Home

 

Het leven van alledag wordt grotendeels bepaald door de maatregelen als gevolg van het coronavirus. Iedereen heeft er mee te maken en dit blijft nog wel even voortduren. We worden overspoeld met nieuws uit alle delen van de wereld, maar nieuws uit de directe omgeving horen we niet tot weinig.

Radio Eenhoorn gaat hier verandering in brengen. Vanaf dinsdag 31 maart starten we met extra programma’s van Waadhoeke Sjoernaal. In dit programma willen we de inwoners van Waadhoeke informeren over de meest recente ontwikkelingen, gebeurtenissen, maatregelen, acties en overig nieuws. Hiervoor is samenwerking gezocht met o.a. gemeente Waadhoeke, zorginstellingen, GGD, sociaal/maatschappelijke instellingen, scholen, bedrijven, politie.

Het programma wordt uitgezonden op dinsdag- en donderdagmiddag, steeds van 3 tot 4 uur. We zijn op de normale frequenties te beluisteren; via de ether op 107.5 FM, de kabel (in de voormalige gemeenten Franekeradeel & het Bildt: 104.1 FM, Menameradiel: 96.1 FM) en de website www.radioeenhoorn.nl

Naast de radio zijn we ook actief op WESTERGO TV, het nieuwe YouTube kanaal van Omroep Eenhoorn. Een deel van de radioprogramma’s zullen ook op beeld worden vastgelegd. Daarnaast gaan de filmers van WESTERGO TV “het veld in” om te registreren wat er zoal in onze gemeente gebeurt.

Wij roepen de bewoners van Waadhoeke op ons op de hoogte te houden van wat er in je omgeving gebeurt zodat wij er aandacht aan kunnen geven. Het e-mail adres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Omroep Eenhoorn (de televisietak van Radio Eenhoorn) en Waadhoeke TV gaan vanaf 1 maart gezamenlijk verder als WESTERGO TV. 

Beide organisaties werkten zelfstandig, maar hadden sterke verbindingen met elkaar. Er werd in de praktijk al veel gezamenlijk afgestemd en geproduceerd. Om een bredere en sterkere basis te realiseren, worden de televisie-activiteiten ondergebracht in WESTERGO TV. De beelden zijn te vinden op ons YouTube kanaal WESTERGO TV.

WESTERGO TV is een werknaam van Radio Eenhoorn in Menaam. De coördinatie en werkzaamheden van WESTERGO TV zullen plaats vinden vanuit ons kantoor aan de Harlingerweg 49 in Franeker. Naast de gemeente Waadhoeke gaan we ook filmen in gemeente Harlingen, in samenwerking met lokale Omroep RSH.

Wij roepen bedrijven, organisaties, verenigingen, maar ook inwoners op; heeft u nieuws, gebeurtenissen, evenementen of anderszins, meld het ons en wij komen filmen.

WESTERGO TV wil verder groeien en daarom zijn filmers, editors en redactieleden van harte welkom. Is een van deze functies je hobby en heb je interesse om deel uit te gaan maken van ons team, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen contact met je op.

 

In verband met het coronavirus en het aflassen van alle voetbalcompetities en andere sportenevenementen is er komende weken geen Radio Eenhoorn Sport. Wel brengt Radio Eenhoorn een alternatieve programmering.

De komende zondagmiddagen zullen worden ingevuld met live muziek, verslaggevers onderweg, interessante weetjes en meer!

Tjebbe en Ronnie show extra: Tot nader orde elke zondag van 14:00 – 17:00 uur.

Op zaterdagmiddagen kunt u luisteren naar non-stop muziek. 

 

Onlangs heeft het Nederlandse kabinet besloten om evenementen boven de 100 personen af te gelasten. Ook het samenkomen van oudere doelgroepen wordt afgeraden. Vanwege dit gebeuren zullen er geen tot weinig kerkdiensten meer gehouden worden.

Radio Eenhoorn zal daarom voor de religieuze doelgroep een kerkdienst organiseren in de studio van de omroep. Deze kerkdienst wordt vandaaruit uitgezonden op de radio en de dienst zal omlijst worden met religieuze liederen. 

Tot nader orde elke zondag van 09:30 t/m 10:30 een live kerkdienst op Radio Eenhoorn.

Nu op Radio Eenhoorn

Schoorsteen brigade logo
Uitvaartdirect.nl
op deze website 
Uitvaartverzekeringvergelijken.com
Logo Okkinga

Pricewise/Energie vergelijken

songtekst vertalen

uitvaartverzekering nl logo

Frisia

https://www.AUTO-onderdelen24.NL
Hoyhoy energie

Inktpartner.nl

Nederlandreview

Op deze website
KNKB Logo

Steun RadioEenhoorn, word Donatuer!

Facebook

Piet's Weer

Geen feed gevonden

Twitter

Radioeenhoorn Vanaf dinsdag 31 maart starten we met extra programma’s van Waadhoeke Sjoernaal. Hierin willen we de inwoners van W… https://t.co/Qowklkx1lJ
Radioeenhoorn Omroep Eenhoorn (de televisietak van Radio Eenhoorn) en Waadhoeke TV gaan vanaf 1 maart gezamenlijk verder als WEST… https://t.co/7qjtb9Zuae

Adverteren?

Wilt u meer klanten in uw zaak?

Wilt u meer omzet?

Wilt u dit tegen minimale kosten?

Denk dan aan reclame maken op Radio Eenhoorn.

U zult versteld staan van de kosten.

Klik hier voor meer informatie.