Nieuws
 • Online luisteren

  Radio Eenhoorn is wereldwijd via internet te ontvangen en door middel van de app 'TuneIn' ook op de tablet en telefoon.
  TuneIn kunt u gratis downloaden via de App Store of Google Play Store!

 • Eenhoorn Sport
  Radio Eenhoorn Sport, iedere zaterdag van 14:00 en zondag van 13:00 tot 'de lêste slach'!
 • Waadhoeke
  Radio Eenhoorn is de lokale omroep voor de gemeente Waadhoeke!
  In heel Noord-West Fryslan zijn wij te beluisteren via 107.5 FM
 • Social Media
  Volg Radio Eenhoorn op Facebook en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over ons!
 • Word donateur bij een ANBI instelling
  Word ook donateur van Radio Eenhoorn ...... wist u dat wij een ANBI instelling zijn? Daar heeft u voordeel van!

De Vrije Evangelische Gemeente Franeker houdt een feestelijke Adventsviering met een broodmaaltijd in de ontmoetingsruimte van de kerk op zondag 23 december, 16.30 uur. Leden, vrienden en gasten zijn van harte welkom. Voor 16 dec. opgeven via een intekenlijst bij Tjalling de Jong.

In Menaam wordt door de Christelijke Brassband “Halleluja”, onder leiding van Ido-Gerard Kempenaar, samen met organiste mevr. Jetske Bakker-Reitsma, een Advents-Vesper gehouden op zondag 23 december om 19.00 uur in de kerk van Menaam. Bij de uitgang wordt een collecte gehouden.


Op maandag 24 december, de avond voor het Kerstfeest, wordt het Winamer Krystfeest gevierd met muzikale medewerking van de Sjonggroep Waadwyn onder leiding van de heer Simon Bouma in de Andreaskerk van Wijnaldum. De viering begint om 18.00 uur.

Ook op 24 december worden in de Prot. Gemeente Bitgum en omstreken twee Kerstavonden georganiseerd. Eén in de kerk van Marsum en één in de kerk van Bitgummole. De muziekvereniging “Harmonie Beetgum” zal in Bitgummole meewerken aan de Kerstavond. Beide beginnen om 19.30 uur. 

Net als in voorgaande jaren wordt in Oudebildtzijl een Kerstnachtdienst gehouden in “Herberg Het Grauwe Paard”. De dienst is op 24 december om 21.00 uur. Voorganger is Henk Brander. De collecte is voor Child Support Nepal. Na afloop van de dienst is er koffie en chocolademelk. Daarna gaan ze allemaal naar de Pyp midden in Oudebildtzijl. Op de brug wordt midden in de nacht gezongen over een kindje dat op aarde gekomen is voor ons allemaal. 

In de Doopsgezinde Vermaning in Berltsum is er op eerste Kerstdag 25 december een kerkdienst met de Scola Cantorum Mistúra onder leiding van Piet Vessius. Voorganger in de dienst is ds. Van der Werff. De dienst begint om 9.30 uur en vanaf 9.15 uur verzorgt het koor een kerstconcert. Na afloop is er koffie. Iedereen is van harte welkom. 

Op tweede Kerstdag, 26 december is er een huiskamerdienst in Hitzum, die wordt georganiseerd door de liturgiecommissie. Het is een gezellige morgen met gedichten en verhalen over Kerst en zingen op verzoek. En daar tussendoor koffie, thee of chocolade-melk met wat lekkers erbij. Voor de invulling van de dienst vraagt de commissie om ook zelf ideeën aan te dragen. De dienst is in de kerk van Hitzum en begint om 9.30 uur.

In Harlingen is op tweede Kerstdag 26 december een Oecumenische viering in De Haven. Voorganger is ds. Beuker.

Facebook

Piet's Weer

20 juni 2019

 • Volgende week: Eerste warmtegolf of hittegolf
  Vandaag niet droog, maar minder veel en minder zware buien als gisteren. Het weekend zon en warmer. Volgende week de eerste warmtegolf of hittegolf van deze zomer! Vanaf komende zondag tot en met volgende week donderdag en vrijdag gaat de maximumtemperatuur in De Bilt elke dag uitkomen rond 25 graden of hoger. Op 2 of […]

Twitter

Radioeenhoorn Plaatsnaamborden Waadhoeke afgeplakt: “Fryske en Biltske plaknammen moatte foar master opslaan!” Lees meer op onze… https://t.co/pePiRwQb4A
Radioeenhoorn Vanmiddag vanaf 1300 uur in de sport verslag van KNKB -Kaatsbond- hoofdklasse heren afdeling bij Nije Kriich in Wei… https://t.co/NgTtTIeEJF

Adverteren?

Wilt u meer klanten in uw zaak?

Wilt u meer omzet?

Wilt u dit tegen minimale kosten?

Denk dan aan reclame maken op Radio Eenhoorn.

U zult versteld staan van de kosten.

Klik hier voor meer informatie.