Nieuws
 • Online luisteren

  Radio Eenhoorn is wereldwijd via internet te ontvangen. Door middel van de app 'tunein' ook op de tablet en telefoon.
  Deze app download u in de App Store of Google Play.

 • Eenhoorn Sport
  Radio Eenhoorn Sport, iedere zaterdag en zondag van 14:00 tot 17:00uur
 • Waadhoeke
  Vanaf nu is Radio Eenhoorn de lokale omroep voor de gemeente Waadhoeke!
  In heel Noord-West Fryslan zijn wij te beluisteren via 107.5 FM
 • Social Media
  Radio Eenhoorn op Facebook! Volg Radio Eenhoorn op Facebook en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over de omroep
 • Word donateur bij een ANBI instelling
  Word donateur van Radio Eenhoorn ...... wist u dat wij een ANBI instelling zijn? ...... en wat is uw voordeel?

De Vrije Evangelische Gemeente Franeker houdt een feestelijke Adventsviering met een broodmaaltijd in de ontmoetingsruimte van de kerk op zondag 23 december, 16.30 uur. Leden, vrienden en gasten zijn van harte welkom. Voor 16 dec. opgeven via een intekenlijst bij Tjalling de Jong.

In Menaam wordt door de Christelijke Brassband “Halleluja”, onder leiding van Ido-Gerard Kempenaar, samen met organiste mevr. Jetske Bakker-Reitsma, een Advents-Vesper gehouden op zondag 23 december om 19.00 uur in de kerk van Menaam. Bij de uitgang wordt een collecte gehouden.


Op maandag 24 december, de avond voor het Kerstfeest, wordt het Winamer Krystfeest gevierd met muzikale medewerking van de Sjonggroep Waadwyn onder leiding van de heer Simon Bouma in de Andreaskerk van Wijnaldum. De viering begint om 18.00 uur.

Ook op 24 december worden in de Prot. Gemeente Bitgum en omstreken twee Kerstavonden georganiseerd. Eén in de kerk van Marsum en één in de kerk van Bitgummole. De muziekvereniging “Harmonie Beetgum” zal in Bitgummole meewerken aan de Kerstavond. Beide beginnen om 19.30 uur. 

Net als in voorgaande jaren wordt in Oudebildtzijl een Kerstnachtdienst gehouden in “Herberg Het Grauwe Paard”. De dienst is op 24 december om 21.00 uur. Voorganger is Henk Brander. De collecte is voor Child Support Nepal. Na afloop van de dienst is er koffie en chocolademelk. Daarna gaan ze allemaal naar de Pyp midden in Oudebildtzijl. Op de brug wordt midden in de nacht gezongen over een kindje dat op aarde gekomen is voor ons allemaal. 

In de Doopsgezinde Vermaning in Berltsum is er op eerste Kerstdag 25 december een kerkdienst met de Scola Cantorum Mistúra onder leiding van Piet Vessius. Voorganger in de dienst is ds. Van der Werff. De dienst begint om 9.30 uur en vanaf 9.15 uur verzorgt het koor een kerstconcert. Na afloop is er koffie. Iedereen is van harte welkom. 

Op tweede Kerstdag, 26 december is er een huiskamerdienst in Hitzum, die wordt georganiseerd door de liturgiecommissie. Het is een gezellige morgen met gedichten en verhalen over Kerst en zingen op verzoek. En daar tussendoor koffie, thee of chocolade-melk met wat lekkers erbij. Voor de invulling van de dienst vraagt de commissie om ook zelf ideeën aan te dragen. De dienst is in de kerk van Hitzum en begint om 9.30 uur.

In Harlingen is op tweede Kerstdag 26 december een Oecumenische viering in De Haven. Voorganger is ds. Beuker.

Goedkope autoverzekering
 
energievergelijker
auto verzekeringenvergelijken
Logo Okkinga

Pricewise/Energie vergelijken

songtekst vertalen

uitvaartverzekering nl logo

Logo Goedkoopste Energieleverancier
haagse tours gidsen
https://www.AUTO-onderdelen24.NL
Hoyhoy energie

Inktpartner.nl

Toscane tips

ongediertebestrijding
HuizenMarkt.nl

Financial lease

SimOnlyDiscount.nl

snurkexpert logo

nederlandse voice over

Zorgvaart

Nederlandreview

Nuon logo 2

autodoc.nl 216x70 app

KNKB Logo

witteveenwebsites.nl.3.0

Steun RadioEenhoorn, word Donatuer!

Facebook

Piet's Weer

18 maart 2019

Twitter

Radioeenhoorn De uitslagen van het amateurvoetbal van vanmiddag: Workum - Berlikum (2-1) 3-2 AVC - Marrum (5-0) 6-1 Franeker - V… https://t.co/yuHPxwqMXu
Radioeenhoorn De uitslagen van het amateurvoetbal van vanmiddag: Workum - Berlikum (2-1) 3-2* AVC - Marrum (5-0) 6-1 Franeker -… https://t.co/LS3x8zKnKu

Adverteren?

Wilt u meer klanten in uw zaak?

Wilt u meer omzet?

Wilt u dit tegen minimale kosten?

Denk dan aan reclame maken op Radio Eenhoorn.

U zult versteld staan van de kosten.

Klik hier voor meer informatie.