Razende Roeland
Het Grunge en Hardrock programma van Omroep RSH.

Op donderdagavond zit Razende Roeland van 21.00 tot 22.00 uur zelf aan de knoppen van RSH.

Roeland is een man met een eigen muziekkeus. Muziek met een stevige beat en hard, wat zeg ik HARDT. Inderdaad met dt.

Echt een programma voor de échte liefhebber!

Donderdag 21:00 - 22:00 uur

Razende Roeland raast vanaf nu ook door de ether in de Waadhoeke! Donderdagavond 21.00 uur en het is weer tijd voor de metal vitamine alleen nu niet alleen in de ether in Harlingen en omstreken, maar ook in de Waadhoeke.

Ja door de samenwerking van Omroep RSH met Radio Eenhoorn kan Razende Roeland een groter gebied in de ether bereiken. Uiteraard via www.omroeprsh.nl kan je me over de hele planeet beluisteren. Wordt het daardoor anders, nee maar het is wel leuker om te melden. De muziek en de bands staan centraal in Razende Roeland en deze week zijn er weer een aantal nieuwe platen uitgebracht, dus genoeg reden om er weer goed voor te gaan zitten.

Er is muziek van onder andere Blackbriar, Bloodbound en Nox Aeternea. Nox Aeterna is een vijfkoppige melodieuze death metal band uit Rotterdam, Nederland. Nox Aeterna, opgericht in april 2002 en begon als een symfonische rockband, is uitgegroeid tot een ervaren band met een uitgebreid repertoire en een solide sound. Vooral geïnspireerd door Scandinavische metal, brengt de band al bijna 20 jaar hun eigen zware en melodieuze geluid. Nox Aeterna (Eternal Night in Latin) wordt gevormd door zanger en gitarist Arnold Boukes, Debbie Maasdam op gitaar, Erik de Beijer op basgitaar, Gerard Baai op toetsen en drummer James Koppelaar.

We maken snelheid met de band Prestige en Sad Iron. Sad Iron is de eerste (en oudste) speed metal band van Nederland en wordt vaak vergeleken met bands als Raven en Exciter. Ook wordt nog weleens de link gelegd met de eerste Metallica plaat Kill 'em All. Hierdoor heeft Sad Iron aan de wieg gestaan van de New Wave Of Dutch Heavy Metal (NWODHM).

En er is nieuwe muziek van Before the Drop, Lord of the Lost en Black Nazareth. De bandnaam verwijst naar de naam van Schiedam in de jenevertijd toen het Zwart Nazareth heette. Black Nazareth is ambitieus gestart met een artikel op RTV Rijnmond. De band bestaat uit bandleden van Within Temptation, Focus en Textures (internationaal bekende bands).

Heb je nog suggesties, ideeën of wil je je demo laten horen aan Harlingen en de rest van de wereld mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Razende Roeland of de Facebook pagina Razende Roeland.

Uitvaartdirect.nl

Logo Huurzone

Luminablog.nl is het online platform
Ervaringensite.be
KNKB Logo

Steun RadioEenhoorn, word Donatuer!

Facebook

Twitter

RadioEenhoorn RT @OmroepZilt: Menaam, Dronryp en omliggende dorpen hebben maandagmiddag geen stroom. Door een storing is Radio Eenhoorn ook niet te ontva…
RadioEenhoorn Wil jij vanavond live in de uitzending jouw liefdesboodschap delen voor je geliefde? Zou je het graag willen, maar… https://t.co/ewgeIqvEzH