Tsjerkelûden

FB IMG 1545070004855

Het team van Tichterby

Tichterby is een geestelijk programma waarin mensen aan het woord komen die op een gepassioneerde wijze vertellen over God in hun dagelijks leven.

Presentatoren: Marinus de Jong, Harry Nienhuis, Siemie Wolberts, Itte Smink en Dick Wolbers.

Technici: Ale Bosch, Johannes Bleeker, Geert Rienks en Marcel Albers.

Donderdag: 19:00 – 20:00

In Dronryp wordt weer een bijbelcursus gehouden die wordt geleid door ds. Jelle Kok. Hij is predikant en toeruster binnen de Protestantse Kerk. In de cursus ”Wie is Jezus?” gaat het over visies en meningen over Jezus in zijn tijd en in onze tijd en ook wat er al over hem gezegd is vóór zijn komst. De cursus bestaat uit drie avonden: 1, 8 en 22 oktober. De inloop is om 20.00 uur en duurt van 20.15 tot 22.15 uur. Aan deze cursus zijn geen onkosten verbonden, maar wel pen en bijbel meenemen. Er wordt een collecte gehouden voor het Evangelisch Werkverband om de geestelijke vernieuwing in de kerken te ondersteunen. De cursus wordt gehouden in de bovenzaal van de Salviuskerk aan de Greate Buorren 1 in Dronryp. U kunt zich aanmelden via Liesbeth van Zalinge op tel. 0517 233500 of op e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Schoorsteen brigade logo
Uitvaartdirect.nl
op deze website

Zorgverzekering vergelijken

Uitvaartverzekeringvergelijken.com

Pricewise/Energie vergelijken

songtekst vertalen

uitvaartverzekering nl logo

Sim only vergelijken
https://www.AUTO-onderdelen24.NL

Inktpartner.nl

ongediertebestrijding

Nederlandreview

energie  vergelijken

KNKB Logo

Steun RadioEenhoorn, word Donatuer!

Facebook

Piet's Weer

Geen feed gevonden

Twitter

RadioEenhoorn Vanavond om 19:00 kunt u luisteren naar de eerste aflevering van het Alzheimer Café. Centraal staat de vraag: Dia… https://t.co/EIfTBWKlcD
RadioEenhoorn Heeft u suggesties of heeft u nieuws, sein ons in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en u krijgt zendtijd tussen 14.00-17.00 uur.

Adverteren?

Wilt u meer klanten in uw zaak?

Wilt u meer omzet?

Wilt u dit tegen minimale kosten?

Denk dan aan reclame maken op Radio Eenhoorn.

U zult versteld staan van de kosten.

Klik hier voor meer informatie.