Tsjerkelûden

FB IMG 1545070004855

Het team van Tsjerkelûden

 

Al meer dan 20 jaar brengt Radio Eenhoorn voor N.W.-Friesland naast de live uit-gezonden zondagse kerkdiensten een serie geestelijke programma’s. Het informatieve Tsjerkelûden brengt nieuws van het kerkelijk erf, waar mogelijk met achtergrond-informatie en betrokken interviews. In Tichterby gaat het in gesprekken met studio-gasten over levensbeschouwelijke thema’s en vragen.

De redactie van dit programma is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Presentatoren: Janny Bakker, Harry Nienhuis en Roelof Santing

Technici: Ale Bosch, Johannes Bleeker, Geert Rienks en Marcel Albers

Donderdag 18:00 – 19:00

Herhaling: Zondag 10:45 – 11:45

Het kan zijn dat diverse activiteiten niet doorgaan vanwege het Coronavirus !!

In Nij Altoenae wordt een evangelisatiedienst gehouden op zondag 29 maart om 9.30 uur in de “Kerk tussen de Dijken”. Maaike van Dijk, voorzitter van de kerkenraad in Franeker en Hilda de Koning, ZWO-diaken in Franeker, zijn mee geweest met een reis naar Rwanda en hebben projecten bezocht die de kerken daar helpen. In deze speciale dienst vertellen ze, met hulp van foto’s, over de reis en de projecten.

Er wordt weer een “Stap voor stap–wandeling gehouden van de buurgemeenten Berltsum, Bitgum c.a., Menaam, Dronryp e.o. en Ried/Skingen c.a. Omdat de wandeling deze keer in Sint Jacobiparochie begint, wordt de gemeente daar ook uitgenodigd om mee te doen. De wandeling zal plaats vinden op zondag 29 maart om 14.00 uur met een korte viering in ’t Beerdhuus. Daarna wordt gewandeld in de omgeving van het dorp en eindigt bij het beginpunt, waar de koffie klaar staat.

Het Oratorium “The Crucifiction” van John Stainer wordt uitgevoerd door de Ichthuscantorij uit Harlingen, onder leiding van Sjouke Bruining. In het oratorium komen meegaande hymnes voor, maar ook aandoenlijke fragmenten. De uitvoering is op zondag 29 maart in de Sixtuskerk te Sexbierum. Het begint om 19.30 uur en de toegangsprijs is: € 8,-. Het concert wordt georganiseerd door de ”Stichting Behoud Kerkorgel Sexbierum”.

De film “Selma” wordt vertoond in De Rank aan de Zilverstraat in Franeker op zondag 29 maart om 19.30 uur. De film is bedoeld voor mensen boven de 16 jaar.

In de kerkdienst op Palmzondag 5 april komt Gooitzen Eenling opnieuw naar de Sint Jan in Deinum met een Bibliodrama. Vooral de kinderen van de basisschool worden er verwacht. De dienst begint om 9.30 uur.

In de Martinikerk in Franeker wordt een vesperdienst gehouden in de stijl van Taizé op de zondag van Palmpasen, 5 april om, 16.30 uur. Vesper betekent: avondgebed. Meer dan anders is er deze keer ruimte voor stilte. Soms is stilte als een zure appel: je moet er even doorheen bijten om na het zure het zoet te proeven. De vesper begint om half vijf en duurt ongeveer 45 minuten. Hartelijk welkom, ook it naam van Gerard Vlutters , Hanneke Roelofsen en Djoke Travaille.

Schoorsteen brigade logo
Uitvaartdirect.nl
op deze website 
Uitvaartverzekeringvergelijken.com
Logo Okkinga

Pricewise/Energie vergelijken

songtekst vertalen

uitvaartverzekering nl logo

Frisia

https://www.AUTO-onderdelen24.NL
Hoyhoy energie

Inktpartner.nl

Nederlandreview

KNKB Logo

Steun RadioEenhoorn, word Donatuer!

Facebook

Piet's Weer

Geen feed gevonden

Twitter

Radioeenhoorn Vanaf dinsdag 31 maart starten we met extra programma’s van Waadhoeke Sjoernaal. Hierin willen we de inwoners van W… https://t.co/Qowklkx1lJ
Radioeenhoorn Omroep Eenhoorn (de televisietak van Radio Eenhoorn) en Waadhoeke TV gaan vanaf 1 maart gezamenlijk verder als WEST… https://t.co/7qjtb9Zuae

Adverteren?

Wilt u meer klanten in uw zaak?

Wilt u meer omzet?

Wilt u dit tegen minimale kosten?

Denk dan aan reclame maken op Radio Eenhoorn.

U zult versteld staan van de kosten.

Klik hier voor meer informatie.