Tsjerkelûden

FB IMG 1545070004855

Het team van Tsjerkelûden

 

Al meer dan 20 jaar brengt Radio Eenhoorn voor N.W.-Friesland naast de live uit-gezonden zondagse kerkdiensten een serie geestelijke programma’s. Het informatieve Tsjerkelûden brengt nieuws van het kerkelijk erf, waar mogelijk met achtergrond-informatie en betrokken interviews. In Tichterby gaat het in gesprekken met studio-gasten over levensbeschouwelijke thema’s en vragen.

De redactie van dit programma is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Presentatoren: Janny Bakker, Harry Nienhuis en Roelof Santing

Technici: Ale Bosch, Johannes Bleeker, Geert Rienks en Marcel Albers

Donderdag 18:00 – 19:00

Herhaling: Zondag 10:45 – 11:45

De Prot. Gemeente “Terpoarte” van Boksum, Deinum en Blessum houdt op zondag 26 januari een Thomas-viering in de Sint Jan in Deinum. Het is een Friese dienst en begint om 9.30 uur. Een Thomas-viering is genoemd naar Thomas, de discipel van Jezus, die eerst wilde zien en dan geloven. Het thema van de viering is: “Empathie”, een woord of beter gezegd, een houding of instelling die we broodnodig blijken te hebben in onze soms wat oververhitte samenleving.

Van 19 tot 26 januari is de Week van Gebed voor de Eenheid. Op 26 januari wordt hieraan gestalte gegeven met een Oecumenische dienst in de Martinikerk aan de Breedeplaats in Franeker. Het thema van de dienst is: ”Buitengewoon”. Het materiaal hiervoor werd aangedragen door de kerken in Malta. Christien Crouwel, algemeen secretaris van de Raad van Kerken zegt hierover: Het thema Buitengewoon ligt dicht bij de bevolking van Malta. In het bijbelboek Handelingen lezen we dat Paulus en zijn reisgenoten schipbreuk lijden op dit eiland. Daar worden ze met buitengewone vriendelijkheid ontvangen. Deze gebeurtenis markeert het moment waarop het evangelie het eiland bereikt. Dat wordt door de bevolking nog ieder jaar gevierd. Dit vormt het uitgangspunt van de gebedsdienst. Voorgangers zijn pastor Dorenda Gies, ds. Margarithe Veen en ds. Dorette van Houten. Aanvang van de dienst op 26 jan: 9.30 uur. Na afloop is er koffie.

In Sint Annaparochie wordt een Top2000-dienst gehouden. Dick Sluiter heeft de leiding. Top2000-kerkdiensten zijn bedoeld voor jong en oud, gelovig of niet en die nooit of niet meer een kerk bezoeken, aldus de oprichter, ds. Fred Omvlee, de bedenker van de Top2000-kerkdiensten. Hij is een voorstander van meer popmuziek in de kerk en zal ook dit jaar weer door het land trekken. Deze kerkdienst haakt aan bij de traditionele Top2000 van NOP Radio 2 en wordt gehouden op zondag 26 januari om 16.00 uur in De Bining, het gebouw bij de Gideonkerk in Sint Anna.

In Sint Annaparochie is weer een Ontmoetingsochtend voor vrouwen op woensdag 29 januari van 9.30 tot 11.30 uur en wordt gehouden in De Skúl, het gebouw bij de Rooms Katholieke kerk aan de J.J. Kosterstraat 1 in St. Anna. Mevr. Ankie Rozema uit Ureterp zal deze ochtend een inleiding houden over het thema “Liefde, overgave en relatie tot God”. De inloop is vanaf 9.15 uur en de koffie en thee staan klaar.

Schoorsteen brigade logo
Uitvaartdirect.nl
Uitvaartverzekeringvergelijken.com
Logo Okkinga

Pricewise/Energie vergelijken

songtekst vertalen

uitvaartverzekering nl logo

Frisia

https://www.AUTO-onderdelen24.NL
Hoyhoy energie

Inktpartner.nl

nederlandse voice over

Nederlandreview

Nuon logo 2

KNKB Logo

Steun RadioEenhoorn, word Donatuer!

Facebook

Piet's Weer

Geen feed gevonden

Twitter

Radioeenhoorn RT @frieschdagblad: Radio Eenhoorn heeft de ‘uitzendbus’ niet meer nodig. https://t.co/fGOKNn0o0d
Radioeenhoorn De kaartverkoop van de Slachtemarathon is zaterdag van start gegaan. Sinds vanochtend 6 uur kunnen mensen hun kaart… https://t.co/bcuVvf2tQB

Adverteren?

Wilt u meer klanten in uw zaak?

Wilt u meer omzet?

Wilt u dit tegen minimale kosten?

Denk dan aan reclame maken op Radio Eenhoorn.

U zult versteld staan van de kosten.

Klik hier voor meer informatie.