Waadhoeke Sjoernaal
Het Waadhoeke Sjoernaal is het politiek programma van Radio Eenhoorn. Iedere eerste en derde woensdag van de maand wordt de politiek in de gemeente Waadhoeke in zijn volle breedte belicht met commentaren, interviews en debatten. Vanuit de studio in Menaam worden collegeleden, raadsleden en commissieleden in de gelegenheid gesteld onderwerpen nader te belichten of standpunten kenbaar te maken. De presentator probeert de geïnterviewden tot duidelijke en begrijpelijke antwoorden te verleiden.

Elke eerste en derde woensdag van de maand, 19:00 - 20:00

 

De komende tijd hoort u vanwege het coronavirus geen normale uitzendingen van Waadhoeke Sjoernaal. In plaats daarvan brengt Radio Eenhoorn komende tijd een speciaal programma over de coronacrisis. 

Het leven van alledag wordt grotendeels bepaald door de maatregelen als gevolg van het coronavirus. Iedereen heeft er mee te maken en dit blijft nog wel even voortduren. We worden overspoeld met nieuws uit alle delen van de wereld, maar nieuws uit de directe omgeving horen we niet tot weinig.

Radio Eenhoorn gaat hier verandering in brengen. Vanaf dinsdag 31 maart starten we met extra programma’s van Waadhoeke Sjoernaal. Hierin willen we de inwoners van Waadhoeke informeren over de meest recente ontwikkelingen, gebeurtenissen, maatregelen, acties en overig nieuws. Hiervoor is samenwerking gezocht met o.a. gemeente Waadhoeke, zorginstellingen, GGD, sociaal/maatschappelijke instellingen, scholen, bedrijven, politie.

Het programma wordt uitgezonden op dinsdag- en donderdagmiddag, steeds van 3 tot 4 uur. We zijn op de normale frequenties te beluisteren; via de ether op 107.5 FM, de kabel (in de voormalige gemeenten Franekeradeel & het Bildt: 104.1 FM, Menameradiel: 96.1 FM) en de website www.radioeenhoorn.nl

Naast de radio zijn we ook actief op WESTERGO TV, het nieuwe YouTube kanaal van Omroep Eenhoorn. Een deel van de radioprogramma’s zullen ook op beeld worden vastgelegd. Daarnaast gaan de filmers van WESTERGO TV “het veld in” om te registreren wat er zoal in onze gemeente gebeurt.

Wij roepen de bewoners van Waadhoeke op ons op de hoogte te houden van wat er in je omgeving gebeurt zodat wij er aandacht aan kunnen geven. Het e-mail adres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schoorsteen brigade logo
Uitvaartdirect.nl
op deze website 
Uitvaartverzekeringvergelijken.com
Logo Okkinga

Pricewise/Energie vergelijken

songtekst vertalen

uitvaartverzekering nl logo

Frisia

https://www.AUTO-onderdelen24.NL
Hoyhoy energie

Inktpartner.nl

Nederlandreview

KNKB Logo

Steun RadioEenhoorn, word Donatuer!

Facebook

Piet's Weer

Geen feed gevonden

Twitter

Radioeenhoorn Vanmiddag om 13:00 kunt u weer luisteren naar Wykein Aktueel, onder anderen over de Academie van Franeker die wegen… https://t.co/ekkeZVu3RC
Radioeenhoorn Aanbieder van WMO-hulpmiddelen Hulpmiddelencentrum is vrijdag failliet verklaard. Ook Waadhoeke nam middelen af van… https://t.co/my5z1knB9V

Adverteren?

Wilt u meer klanten in uw zaak?

Wilt u meer omzet?

Wilt u dit tegen minimale kosten?

Denk dan aan reclame maken op Radio Eenhoorn.

U zult versteld staan van de kosten.

Klik hier voor meer informatie.