Wykein Aktueel

Er gaan 17 januari Nederlandse en Friese boeren naar Bremen om daar met de Duitse boeren mee te protesteren, vertelde Jitty van der Werf van Stichting BAF in Wykein Aktueel.Farmers Defence Force bevestigde aan Radio Eenhoorn dat vertegenwoordigers van die organisatie in gesprek gaan met de Duitse organisatoren van het protest.Samenwerking met Duitse boeren

Farmers Defence Force heeft al langere tijd contact met de Duitse boeren, die in navolging van hun Nederlandse collega's ook regelmatig protesteerden bij overheden en andere organisaties. Woordvoerder Sita van Keimpema: "Der binne directe kontakten tusken FDF en de Dútske boeren. Sawiesa geane minsken fan it FDF bestjoer nei Dutslân de 17de. Dy geane mei de auto nei Bremen. Sels praat ik de 17de yn Berlyn mei fertsjinwurdigers fan de Dútske boeren dy't de demonstraasjes organisearje."

Of en hoe er in de toekomst wordt samengewerkt is nog niet duidelijk. "Dat is noch wat te betiid om no al te stellen. Mar de kontakten lizze der," aldus Van Keimpema. 

Bremen
Het is nog niet duidelijk hoeveel boeren precies naar Bremen zullen trekken, maar dat er boeren gaan is ieder geval zeker, zegt Van Keimpema. "Der binne al boeren dy't tasein hawwe dat se dy kant op gean. Dat wurdt yn de FDF app groepen fierder bepraten."

Schoorsteen brigade logo
Uitvaartdirect.nl
op deze website
Uitvaartverzekeringvergelijken.com
Logo Okkinga

Pricewise/Energie vergelijken

songtekst vertalen

uitvaartverzekering nl logo

Frisia

https://www.AUTO-onderdelen24.NL

Inktpartner.nl

ongediertebestrijding

Nederlandreview

KNKB Logo

Steun RadioEenhoorn, word Donatuer!

Facebook

Piet's Weer

Geen feed gevonden

Twitter

RadioEenhoorn Vanmiddag vanaf 13.00 uur in de sport heren hoofdklasse vanuit Bitgum bij OkK en de meisjes categorie kaatst in Hui… https://t.co/ozOPIACCyI
RadioEenhoorn Vanaf 12.00 uur zijn we live vanaf it Sjukelân met verslag van de juniorenwedstrijd en leuke interviews.

Adverteren?

Wilt u meer klanten in uw zaak?

Wilt u meer omzet?

Wilt u dit tegen minimale kosten?

Denk dan aan reclame maken op Radio Eenhoorn.

U zult versteld staan van de kosten.

Klik hier voor meer informatie.