Tsjerkelûden
 • Online luisteren

  Radio Eenhoorn is wereldwijd via internet te ontvangen. Door middel van de app 'tunein' ook op de tablet en telefoon.
  Deze app download u in de App Store of Google Play.

 • Eenhoorn Sport
  Radio Eenhoorn Sport, iedere zaterdag en zondag van 14:00 tot 17:00uur
 • Waadhoeke
  Vanaf nu is Radio Eenhoorn de lokale omroep voor de gemeente Waadhoeke!
  In heel Noord-West Fryslan zijn wij te beluisteren via 107.5 FM
 • Social Media
  Radio Eenhoorn op Facebook! Volg Radio Eenhoorn op Facebook en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over de omroep
 • Word donateur bij een ANBI instelling
  Word donateur van Radio Eenhoorn ...... wist u dat wij een ANBI instelling zijn? ...... en wat is uw voordeel?

FB IMG 1545070004855

Het team van Tsjerkelûden

 

Al meer dan 20 jaar brengt Radio Eenhoorn voor N.W.-Friesland naast de live uit-gezonden zondagse kerkdiensten een serie geestelijke programma’s. Het informatieve Tsjerkelûden brengt nieuws van het kerkelijk erf, waar mogelijk met achtergrond-informatie en betrokken interviews. In Tichterby gaat het in gesprekken met studio-gasten over levensbeschouwelijke thema’s en vragen.

De redactie van dit programma is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Presentatoren: Janny Bakker, Harry Nienhuis en Roelof Santing

Technici: Ale Bosch, Johannes Bleeker, Geert Rienks en Marcel Albers

Donderdag 18:00 – 19:00

Herhaling: Zondag 10:45 – 11:45

In de Andeaskerk van Wijnaldum wordt een Sing-In gehouden op zondagavond 17 maart om 19.00 uur. Zo aan het begin van de 40-dagen-tijd, op weg naar Pasen is er een ruim aanbod van liederen als voorbereiding op het grote feest. Zingen maakt blij. Het zingen zal worden begeleid door Bouwe Tjallingii op het mooie Van Dam orgel.

Een week later, op zondag 24 maart komt Hindrik van der Meer met zijn Kwartettekoar naar de Andreaskerk in Wijnaldum. Hij maakt een soort afscheidstournee langs de kerken die hij in de afgelopen jaren bezocht heeft met zijn Kwartettekoar. Niet dat hij de harp aan de wilgen hangt, maar hij vindt wel dat hij zo langzamerhand een stapje terug moet doen. En het bestuur van het Kwartettekoar wilde hem niet met de stille trom laten gaan. De kerken konden zich hiervoor aanmelden en de teller staat op ruim 40. De komende tournee is tevens een appèl aan kerkelijk Fryslân om de rijkdom van meertaligheid te vieren op de zondagmorgen. Het thema voor de zangdienst in Wijnaldum is: “Hertslach – om it út te sjongen”. Aandacht wordt geschonken aan liederen uit Taizé en Iona, en er worden kinderliederen gezongen en liederen uit Hertslach. De muzikanten van het Kwartettekoar zorgen voor de muzikale begeleiding. Hindrik heeft de algehele leiding. Ter gelegenheid van zijn afscheid is er een bundel van ruim 170 nieuwe Friese liederen samengesteld, waarvan Hindrik het grootste gedeelte van Hindrik zelf is. De afscheidsdienst in Wijnaldum is de zesde keer dat de bundel gebruikt wordt. Zondag 24 maart om 10.00 uur in de kerk van Wijnaldum.

In Sint Annaparochie wordt weer een Ontmoetingsochtend voor vrouwen gehouden op woensdag 20 maart. De heer Arjen Lont uit Leeuwarden zal deze morgen een inleiding houden over het volk Israël, Gods volk. Het thema van deze morgen is: ”Israël komt thuis”. De koffieochtend is in De Skúl, het gebouw bij de R.K. kerk. van 9.30 tot 11.30 uur. Vanaf 9.15 uur staat de koffie klaar.

In Franeker wordt een Interkerkelijke Evangelisatiedienst gehouden in de Martinikerk op zondag 24 maart om 19.00 uur. De dienst zal worden geleid door ds. De Groot uit Burgum en het Mannenkoor “Laus Deo” werkt aan de avond mee.

Op 17 maart geeft de Country Trailband een concert in de kerk van de Baptistengemeente aan Schilcampen 49 in Franeker. De avond begint om 19.30. Na de dienst wordt u een kopje koffie of thee aangeboden. U bent van Harte welkom!
Goedkope autoverzekering
 
energievergelijker
auto verzekeringenvergelijken
Logo Okkinga

Pricewise/Energie vergelijken

songtekst vertalen

uitvaartverzekering nl logo

Logo Goedkoopste Energieleverancier
haagse tours gidsen
https://www.AUTO-onderdelen24.NL
Hoyhoy energie

Inktpartner.nl

Toscane tips

ongediertebestrijding
HuizenMarkt.nl

Financial lease

SimOnlyDiscount.nl

snurkexpert logo

nederlandse voice over

Zorgvaart

Nederlandreview

Nuon logo 2

autodoc.nl 216x70 app

KNKB Logo

witteveenwebsites.nl.3.0

Steun RadioEenhoorn, word Donatuer!

Facebook

Piet's Weer

18 maart 2019

Twitter

Radioeenhoorn De uitslagen van het amateurvoetbal van vanmiddag: Workum - Berlikum (2-1) 3-2 AVC - Marrum (5-0) 6-1 Franeker - V… https://t.co/yuHPxwqMXu
Radioeenhoorn De uitslagen van het amateurvoetbal van vanmiddag: Workum - Berlikum (2-1) 3-2* AVC - Marrum (5-0) 6-1 Franeker -… https://t.co/LS3x8zKnKu

Adverteren?

Wilt u meer klanten in uw zaak?

Wilt u meer omzet?

Wilt u dit tegen minimale kosten?

Denk dan aan reclame maken op Radio Eenhoorn.

U zult versteld staan van de kosten.

Klik hier voor meer informatie.