Tsjerkelûden
 • Online luisteren

  Radio Eenhoorn is wereldwijd via internet te ontvangen en door middel van de app 'TuneIn' ook op de tablet en telefoon.
  TuneIn kunt u gratis downloaden via de App Store of Google Play Store!

 • Eenhoorn Sport
  Radio Eenhoorn Sport, iedere zaterdag van 14:00 en zondag van 13:00 tot 'de lêste slach'!
 • Waadhoeke
  Radio Eenhoorn is de lokale omroep voor de gemeente Waadhoeke!
  In heel Noord-West Fryslan zijn wij te beluisteren via 107.5 FM
 • Social Media
  Volg Radio Eenhoorn op Facebook en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over ons!
 • Word donateur bij een ANBI instelling
  Word ook donateur van Radio Eenhoorn ...... wist u dat wij een ANBI instelling zijn? Daar heeft u voordeel van!

FB IMG 1545070004855

Het team van Tsjerkelûden

 

Al meer dan 20 jaar brengt Radio Eenhoorn voor N.W.-Friesland naast de live uit-gezonden zondagse kerkdiensten een serie geestelijke programma’s. Het informatieve Tsjerkelûden brengt nieuws van het kerkelijk erf, waar mogelijk met achtergrond-informatie en betrokken interviews. In Tichterby gaat het in gesprekken met studio-gasten over levensbeschouwelijke thema’s en vragen.

De redactie van dit programma is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Presentatoren: Janny Bakker, Harry Nienhuis en Roelof Santing

Technici: Ale Bosch, Johannes Bleeker, Geert Rienks en Marcel Albers

Donderdag 18:00 – 19:00

Herhaling: Zondag 10:45 – 11:45

Iedere woensdagochtend wordt in Nijkleaster in Jorwert een samenkomst gehouden. Die begint om 9.30 uur met een korte ochtendviering in de kerk. Daarna is er koffie met koek en vervolgens is er een wandeling rondom Jorwert. Het eerste deel wordt in stilte gelopen en daarna gaat men in gesprek. Terug in de kerk worden ervaringen uitgewisseld tijdens het nuttigen van de meegebrachte lunch. De afsluiting is rond 12.30 uur. Opgeven hoeft niet, mag wel. In Oosterbierum heeft men kennis genomen van deze informatie en tijdens de gemeenteavond is afgesproken om op woensdag 22 mei samen deel te nemen aan deze kleasterkuier en viering in Jorwert. De kerkenraad van de Prot. Gem. Oosterbierum neemt de organisatie op zich . Gemeenteleden kunnen zich opgeven bij Johannes en Jessy Wolbers op 0518-481005 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Elk jaar heeft de Vrije Evangelische Gemeente Oude Bildtzijl een Gemeentereisje. Dit jaar is dat op zaterdag 25 mei. Om 13.00 uur komen de gemeenteleden samen bij de kerk en dan rijden ze naar Joure en brengen daar een bezoek aan het Douwe Egberts museum. De ontvangst met koffie is in één van de 10 prachtige pakhuizen, fabriekspanden en woonhuizen. Tijdens de rondleiding wordt verteld over de reuring die er nog steeds is. Men beleeft er de passie en gaat zelf aan de slag. Na de vele indrukken wordt gedineerd in het Hajé-restaurant, waar een heerlijk buffet klaar staat. Wel moet men zich van te voren opgeven.

De kerkdienst van de Vrije Evangelische Gemeente Franeker op zondag 26 mei is een Kerk-School-Gezinsdienst en wordt niet in de eigen kerk, maar in de Christelijke Basisschool De Toermalijn gehouden. Vaak vindt men het jammer dat er zo weinig kinderen in de kerk komen. Op 26 mei zijn de rollen omgekeerd. Dé kans om een dienst met veel kinderen te beleven.

De Rooms Katholieke Kerk “De Verrijzenis des Heren” in Sint Annaparochie heeft 60 jaar bestaan. Dat werd op 28 april gevierd met koffie en gebak. Op zondag 26 mei om 9.15 uur krijgt de jubileumviering een vervolg door de medewerking aan de dienst van twee koren: het Ceciliakoor en het koor Jubilate. De dienst wordt afgesloten met een High Tea en eigengemaakte lekkernijen. Op zondag 13 oktober is Monseigneur Ron van Hout de celebrant in de Heilige Eucharistieviering. Op vrijdag 15 november wordt het jubileumjaar op de parochieavond feestelijk afgesloten.

Van 23 tot 26 mei wordt het dorpsfeest gehouden van de dorpen Bitgum, Bitgummole en Ingelum. Als afsluiting van het feest wordt op zondag 26 mei een feestelijke “Oars-as-oars-tsjinst” gehouden in de feesttent op het sportterrein, halverwege Bitgum en Bitgummole. Vanaf 9.30 uur staat de koffie klaar. De dienst begint om 10.00 uur. Voorganger is ds. Fokje Haverschmidt en medewerking wordt verleend door Cabaretier Ruurd Walinga met zijn stuk “Happen naar de baas”. Hierin doet Walinga uit de doeken waarom Jezus zijn toehoorders opriep om vissers van mensen te worden. Daarbij zorgt het orkest “Van Hout en Koper” onder leiding van Hille Eppinga voor de nodige afwisseling.
Goedkope autoverzekering
 
energievergelijker
auto verzekeringenvergelijken
Logo Okkinga

Pricewise/Energie vergelijken

songtekst vertalen

uitvaartverzekering nl logo

Logo Goedkoopste Energieleverancier
haagse tours gidsen
https://www.AUTO-onderdelen24.NL
Hoyhoy energie

Inktpartner.nl

Toscane tips

ongediertebestrijding
HuizenMarkt.nl

Financial lease

SimOnlyDiscount.nl

snurkexpert logo

nederlandse voice over

Zorgvaart

Nederlandreview

Nuon logo 2

autodoc.nl 216x70 app

KNKB Logo

witteveenwebsites.nl.3.0

Steun RadioEenhoorn, word Donatuer!

Facebook

Piet's Weer

20 mei 2019

 • Veel bewolking, ook zon.
  Veel bewolking, maar ook de zon er op plaatsen wel (even) door. Vanuit Duitsland nog altijd kans op een regen of onweersbui. Dit met name in het oosten, zuiden en noordoosten. Vandaag temperaturen rond 14 of 15 graden in de kustgebieden tot rond 22 graden in het het oosten. Dus grote verschillen. Ee matige wind […]

Twitter

Radioeenhoorn Vanmiddag vanaf 1300 uur in de sport verslag van KNKB -Kaatsbond- hoofdklasse heren afdeling bij Nije Kriich in Wei… https://t.co/NgTtTIeEJF
Radioeenhoorn Straks, na de klok van 11 uur, is Het Uur Van Nynke weer te beluisteren op Radio Eenhoorn, deze uitzending toch iet… https://t.co/tpZuRa787U

Adverteren?

Wilt u meer klanten in uw zaak?

Wilt u meer omzet?

Wilt u dit tegen minimale kosten?

Denk dan aan reclame maken op Radio Eenhoorn.

U zult versteld staan van de kosten.

Klik hier voor meer informatie.