Tsjerkelûden
 • Online luisteren

  Radio Eenhoorn is wereldwijd via internet te ontvangen. Door middel van de app 'tunein' ook op de tablet en telefoon.
  Deze app download u in de App Store of Google Play.

 • Eenhoorn Sport
  Radio Eenhoorn Sport, iedere zaterdag en zondag van 14:00 tot 17:00uur
 • Waadhoeke
  Vanaf nu is Radio Eenhoorn de lokale omroep voor de gemeente Waadhoeke!
  In heel Noord-West Fryslan zijn wij te beluisteren via 107.5 FM
 • Social Media
  Radio Eenhoorn op Facebook! Volg Radio Eenhoorn op Facebook en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over de omroep
 • Word donateur bij een ANBI instelling
  Word donateur van Radio Eenhoorn ...... wist u dat wij een ANBI instelling zijn? ...... en wat is uw voordeel?

FB IMG 1545070004855

Het team van Tsjerkelûden

 

Al meer dan 20 jaar brengt Radio Eenhoorn voor N.W.-Friesland naast de live uit-gezonden zondagse kerkdiensten een serie geestelijke programma’s. Het informatieve Tsjerkelûden brengt nieuws van het kerkelijk erf, waar mogelijk met achtergrond-informatie en betrokken interviews. In Tichterby gaat het in gesprekken met studio-gasten over levensbeschouwelijke thema’s en vragen.

De redactie van dit programma is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Presentatoren: Janny Bakker, Harry Nienhuis en Roelof Santing

Technici: Ale Bosch, Johannes Bleeker, Geert Rienks en Marcel Albers

Donderdag 18:00 – 19:00

Herhaling: Zondag 10:45 – 11:45

Op zondag 20 januari wordt een Gebedsdienst gehouden in de Hervormde Kerk van Vrouwenparochie. Het is een gezamenlijke dienst van de Prot. Gemeente Vrouwenparochie en de Vrije Evangelische Gemeente Oude Bildtzijl. De samenwerking noemt men daar IKO, Inter-Kerkelijk Overleg. Voorganger is de dienst is de heer J.W. den Besten uit Hattem. De dienst begint om 9.30 uur.

De Prot. Gemeenten van Menaam en Dronryp houden, samen met de R.K. Parochie Dronryp een Oecumenische dienst in de Maria Geboortekerk op zondag 20 januari om 9.30 uur. De dienst staat in het teken van de Eenheid van Christenen en wordt georganiseerd door OOMD, het Oecumenisch Overleg Menaam-Dronryp. Dit jaar heeft een groep Indonesische christenen een liturgie samengesteld, die geldt als leidraad voor de dienst. Het thema is: “Recht voor ogen”. Dit thema is ontleend aan de woorden in Deuteronomium 16: “Zoek het recht en niets anders dan het recht”. Voorgangers zijn: de heer Peter Mulder, ds. Jeroen van Olffen en ds. Jan Wielenga. Na afloop, van de dienst is er koffiedrinken.

In Sint Annaparochie wordt een TOP-2000 dienst gehouden in De Bining, het gebouw bij de Gideonkerk op zondag 27 januari om 16.00 uur. Voorganger is pastor Maaike van der Weij. Medewerking wordt verleend door de band “Frost”. Iedereen is welkom.

In Franeker wordt een Oecumenische dienst gehouden, samen met de Vrije Evangelische Gemeente aldaar op zondag 27 januari om 9.30 uur in de St. Franciscuskerk aan de Godsacker. Aanleiding voor de gezamenlijke dienst is de Week van Gebed voor de Eenheid van de Christenen. Het thema van de dienst is: “Recht voor ogen”. Dit thema is gekozen door Indonesië. Voorgangers zijn ds. Flora Visser-van Enkhuizen, lector Dinand Hutten en ds. Hans Ruiter. Het Franciscuskoor verleent medewerking aan de dienst.

In de kerk van Baaium wordt een “Wintersjongen” georganiseerd door de kerken van Baaium, Spannum, Edens, Kubaard, Winsum, Oosterlittens, Baard en Tzum. In die kerken is op die zondag geen dienst. Het Wintersjongen is in de kerk van Baaium en begint om 10.00 uur. Vanaf 9.30 uur is er koffie en limonade. Er staan mooie liederen op het programma en verhalen uit de Bijbel. Een gelegenheidskorps, samengesteld uit de blazers van de korpsen uit genoemde dorpen zal het zingen begeleiden. Ook voor de kinderen wordt wat leuks georganiseerd. De collecte is voor de Stichting Mama Afrika for Gambia.
Goedkope autoverzekering
 
energievergelijker
auto verzekeringenvergelijken
Logo Okkinga

Pricewise/Energie vergelijken

songtekst vertalen

uitvaartverzekering nl logo

Logo Goedkoopste Energieleverancier
haagse tours gidsen
https://www.AUTO-onderdelen24.NL
Hoyhoy energie

Inktpartner.nl

Toscane tips

ongediertebestrijding
HuizenMarkt.nl

Financial lease

SimOnlyDiscount.nl

snurkexpert logo

nederlandse voice over

Zorgvaart

Nederlandreview

KNKB Logo

witteveenwebsites.nl.3.0

Steun RadioEenhoorn, word Donatuer!

Facebook

Piet's Weer

19 januari 2019

Twitter

Radioeenhoorn Vanavond om 19:00 kunt u weer luisteren naar Waadhoeke Sjoernaal, met te gast drie fractievoorzitters uit de raad.… https://t.co/4yZbkciolY
Radioeenhoorn Over enkele minuten beginnen Tjebbe & Ronnie weer! Moet je het missen? Morgenochtend tussen 07:00 en 09:00 zijn ze… https://t.co/aFpme4tl7d

Adverteren?

Wilt u meer klanten in uw zaak?

Wilt u meer omzet?

Wilt u dit tegen minimale kosten?

Denk dan aan reclame maken op Radio Eenhoorn.

U zult versteld staan van de kosten.

Klik hier voor meer informatie.