Reitsma's Roadhouse

roadhouse banner 1

'Reitsma's Roadhouse' is hét programma bij Radio Eenhoorn dat je als luisteraar meeneemt naar Nashville, naar Texas, naar de ‘Deep South’ voor een wekelijkse portie real American music. Vanaf 11 mei 2022 weer te beluisteren nadat dit ook al wekelijks uitgezonden werd tussen 2010 en 2014.

Reitsma’s Roadhouse legt de focus vooral op country muziek zoals de mainstream country die uit Nashville afkomstig is, maar verwacht ook zeker Texas country, outlaw country, country rock en alternatieve country.
Maar om je als luisteraar die échte authentieke sound of America te laten beleven, biedt Reitsma’s Roadhouse naast de country muziek ook plaats aan stijlen als bluegrass, southern rock, cajun, swamp music, bluesrock en veel meer typisch Amerikaans georiënteerde muziekstijlen. 

Presentator en samensteller Arjen Reitsma probeert je iedere week een goed uitgebalanceerd programma voor te schotelen waarin een keuze van de beste Amerikaanse muziek voorbij zal komen waarbij kwaliteitkwaliteit de leidraad is. Iedere week is er ruim aandacht voor de Amerikaanse country hitlijsten. Maar ook de oudjes worden niet vergeten! Onder de noemer Country Classic wordt muziek van 30 jaar en ouder behandeld. Daarnaast staat er iedere maand een Single van de Maand in de spotlight. Dit is een recentelijk verschenen single die iedere week zal worden gedraaid. Nieuw item is de Cover Shot! Een bekend nummer uit de popmuziek maar dan uitgevoerd door een country of americana artiest. Het item ‘Maand CD’ zal voorlopig niet terugkeren. Het Bonusitem 1and1makes3 mag je zo nu en dan nog wel verwachten.

Hoe dan ook, Reitsma's Roadhouse brengt je "Ut Gelûd fan Amerika" binnen een origineel format! Luister live via 107.5FM in de regio Noordwest Fryslân of via de livestream van Radio Eenhoorn op woensdagavond van 19.00u tot 21.00uur. Natuurlijk kun je het programma ook op ieder moment van de dag terug beluisteren via de optie 'Uitzending Gemist' op de site van Radio Eenhoorn.

Presentatie: Arjen Reitsma
Samenstelling: Arjen Reitsma met medewerking van Eric van Aalsum
Link: Website Reitsma’s Roadhouse

Woensdag 19:00 - 21:00 uur

 

Uitvaartdirect.nl

Logo Huurzone

Luminablog.nl is het online platform
Ervaringensite.be
KNKB Logo

Steun RadioEenhoorn, word Donatuer!

Facebook

Twitter

RadioEenhoorn RT @OmroepZilt: Menaam, Dronryp en omliggende dorpen hebben maandagmiddag geen stroom. Door een storing is Radio Eenhoorn ook niet te ontva…
RadioEenhoorn Wil jij vanavond live in de uitzending jouw liefdesboodschap delen voor je geliefde? Zou je het graag willen, maar… https://t.co/ewgeIqvEzH