Wykein Aktueel

 

Kaatsbond KNKB heeft besloten het kaatsseizoen uit te stellen tot 20 juni. Op basis van contact met de NOC*NSF, advies van experts en de maatregelen van het kabinet kwam de bond tot de conclusie het seizoen uit te moeten stellen. Alle andere activiteiten van de bond worden tot 1 juni gestaakt. 

Ook de KNKB merkt veel van de coronaciris. "It is fansels lestich, wy moatte ek wat improvisearje en ha ek de nedige maatregels nommen, wy moatte roeie mei de riemen dy't je ha", vertelt KNKB-directeur Marco Hoekstra. "Mar je moatte ek realitevearje want at je it fergelykje mei de sûnens dy't foar minsken op it spul stiet dan is dat natuurlik folle slimmer."

Het is de bedoeling dat de Algemene Vergadering nog voor het seizoen plaatsvindt. "Der stean wol in pear beslútpunten op de aginda dy't wichtich binne foar it seizoen. Wy wolle der dochs ynfulling oan jaan, sadat wy it seizoen wol starte kinne mei de saken dy't wy noch graach koartslúte wolle foar de ferienings", aldus Hoekstra. Waneer de AV zal plaatsvinden is nog niet bekend. 

Eventuele beslissingen die op de AV genomen worden kunnen nog wel worden ingevoerd voor het nieuwe seizoen, verwacht Hoekstra. "Wy dogge wol oan in foarberieding foar dy punten, dus wy ha dat allegear wol klearlizzen. Alinnich der moat noch wol in klap op jûn wurde. Wy tinke dat wy as frij lytse bûn snel skakelje kinne en der dan klear foar binne."

KNKB-directeur Marco Hoekstra over het uitstellen van het kaatsseizoen: 

 Ook het WK Kaatsen in 202 kan niet doorgaan. De Belgische Nationale Kaatsfederatie (NK-FNJP) en de stad Aat hebben in onderling overleg met de internationale instanties beslist om de organisatie van het Wereldkampioenschap met een jaar uit te stellen.

 

Foto: KNKB.nl

Maxaro Badkamer en Tegels
Uitvaartdirect.nl

Logo Huurzone

Luminablog.nl is het online platform
Ervaringensite.be

songtekst vertalen

KNKB Logo

Steun RadioEenhoorn, word Donatuer!

Facebook

Twitter

RadioEenhoorn RT @OmroepZilt: Vanaf 6 februari is het stil op Vliegbasis Leeuwarden. Door grote werkzaamheden stijgen en landen er maanden geen straaljag…
RadioEenhoorn RT @OmroepZilt: Gemeente Waadhoeke heeft de administratie niet op orde, dat concludeert de Rekenkamer. Bijna 10 miljoen aan subsidies kan n…

Adverteren?

Wilt u meer klanten in uw zaak?

Wilt u meer omzet?

Wilt u dit tegen minimale kosten?

Denk dan aan reclame maken op Radio Eenhoorn.

U zult versteld staan van de kosten.

Klik hier voor meer informatie.